Închide meniul

O nouă plecare de la Dinamo! Unul dintre cei mai vechi oameni de la echipă se desparte de „câini”

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2024, 18:28

Reclamă
O nouă plecare de la Dinamo! Unul dintre cei mai vechi oameni de la echipă se desparte de „câini

O nouă plecare de la Dinamo!

Sorin Colceag şi Zeljko Kopic, în timpul unui meci al lui Dinamo/ Profimedia

O nouă plecare de la Dinamo, după ce şase jucători s-au despărţit deja de formaţia din Ştefan cel Mare. Unul dintre cei mai vechi oameni din staff-ul „câinilor”, Sorin Colceag, va pleca şi el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Dinamo a început deja „curăţenia” de vară, pentru sezonul viitor. „Câinii” se vor reuni peste o săptămână, pe 10 iunie, urmând ca utlterior să plece în cantonament.

O nouă plecare de la Dinamo

Până la reunire, Sorin Colceag va pleca de la Dinamo, notează prosport.ro. Antrenorul se va despărţi de formaţia din Ştefan cel Mare în această vară, după trei sezoane petrecute la echipă.

Colceag a făcut parte din staff-ul lui Ovidiu Burcă şi a rămas la echipă şi după venirea lui Zeljko Kopic, la finalul anului trecut. Colceag a fost pentru o perioadă şi antrenor interimar la Dinamo, în 2021, după plecarea lui Dario Bonetti.

Din 2021, Sorin Colceag a fost antrenor la Dinamo II, pentru câteva luni, şi ulterior a fost unul dintre secunzii echipei mari a „câinilor”.

Reclamă
Reclamă

După plecarea lui Sorin Colceag, în staff-ul lui Zeljko Kopic de la Dinamo vor mai rămâne Iulian Mihăescu şi Marijo Tot, ambii antrenori secunzi, Allesandro Caparco, antrenor cu portarii, şi preparatorii fizici Aleksa Boskovic şi Mădălin Udrea.

Dinamo a anunţat şase plecări „dintr-un foc”

Dinamo a anunţat şase plecări „dintr-un foc”! Zeljo Kopic a început curăţenia de vară şi a renunţat la şase jucători, printre care şi unul dintre golgheterii echipei, din sezonul recent încheiat.

Pe lângă Neluţ Roşu, cel care îşi anunţase deja plecarea de la Dinamo, „câinii” au mai transmis că Goncalo Gregorio, Domagoj Pavicic, Edgar Ie, Ricardo Grigore şi Dani Iglesias nu vor mai continua în Ştefan cel Mare.

Reclamă

Goncalo Gregorio a marcat opt goluri la Dinamo, în cele 41 de meciuri bifate. Atacantul portughez a fost, la egalitate cu Dennis Politic, golgheterul echipei, din sezonul recent încheiat.

De cealaltă parte, Dinamo a renunţat şi la serviciile decarului echipei, Dani Iglesias, cel care evolua la formaţia alb-roşie din 2022, de când era transferat de la Sered.

„Această călătorie a ajuns la capăt pentru o parte dintre componenții echipei noastre, aflați la final de contract cu Dinamo.

Din Academie, de două sezoane, un campionat sau o jumătate de an, fiecare dintre ei a încercat să ridice nivelul echipei.

Unii au reușit, alții, nu.

Nu ne rămâne decât să le mulțumim că au îmbrăcat, cu mândrie, tricoul lui Dinamo și să le urăm mult succes în carieră!

Mulțumim, în ordinea numerelor de tricou Dinamo, Gonçalo Gregório, Daniel Iglesias, Domagoj Pavičić, Ricardo Grigore, Neluț Roșu și Edgar Ié!”, a anunţat Dinamo, pe conturile oficiale ale clubului.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

20:07

FotoAlexandru Mățan, discurs la Casa Albă! Imagini de la pupitru, cu românul care face spectacol în MLS

19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și