Închide meniul

Dinamo a anunţat şase plecări „dintr-un foc”! Zeljko Kopic a început curăţenia de vară: „Unii au reuşit, alţii, nu!”

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2024, 22:00

Reclamă
Dinamo a anunţat şase plecări „dintr-un foc! Zeljko Kopic a început curăţenia de vară: „Unii au reuşit, alţii, nu!

Dinamo a anunţat şase plecări "dintr-un foc"

Jucătorii de la Dinamo, la finalul unui meci/ Profimedia

Dinamo a anunţat şase plecări „dintr-un foc”! Zeljo Kopic a început curăţenia de vară şi a renunţat la şase jucători, printre care şi unul dintre golgheterii echipei, din sezonul recent încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă Neluţ Roşu, cel care îşi anunţase deja plecarea de la Dinamo, „câinii” au mai transmis că Goncalo Gregorio, Domagoj Pavicic, Edgar Ie, Ricardo Grigore şi Dani Iglesias nu vor mai continua în Ştefan cel Mare.

Dinamo a anunţat şase plecări „dintr-un foc”

Goncalo Gregorio a marcat opt goluri la Dinamo, în cele 41 de meciuri bifate. Atacantul portughez a fost, la egalitate cu Dennis Politic, golgheterul echipei, din sezonul recent încheiat.

De cealaltă parte, Dinamo a renunţat şi la serviciile decarului echipei, Dani Iglesias, cel care evolua la formaţia alb-roşie din 2022, de când era transferat de la Sered.

Totodată, „câinii” au anunţat şi plecarea jucătorului cu cel mai mare salariu din Ştefan cel Mare, Edgar Ie, dar şi plecarea lui Ricardo Grigore, cel care a fost crescut la Academia „câinilor”.

Reclamă
Reclamă 4

„Dinamo este emoție, Dinamo înseamnă bucurie, Dinamo reprezintă, pentru fiecare dintre noi, o călătorie în alb și roșu spre elită.

Mersul fotbalului are însă și altfel de clipe, de încheiere a raporturilor contractuale, de mulțumiri publice.

Această călătorie a ajuns la capăt pentru o parte dintre componenții echipei noastre, aflați la final de contract cu Dinamo.

Reclamă

Din Academie, de două sezoane, un campionat sau o jumătate de an, fiecare dintre ei a încercat să ridice nivelul echipei.

Unii au reușit, alții, nu.

Nu ne rămâne decât să le mulțumim că au îmbrăcat, cu mândrie, tricoul lui Dinamo și să le urăm mult succes în carieră!

  • Gonçalo Gregório ➡️ 41 jocuri / 8 goluri
  • Daniel Iglesias ➡️ 67 jocuri / 6 goluri
  • Domagoj Pavičić ➡️ 20 jocuri / 1 gol
  • Ricardo Grigore ➡️ 113 jocuri / 7 goluri
  • Neluț Roșu ➡️ 60 jocuri / 1 gol
  • Edgar Ié ➡️ 5 jocuri

Mulțumim, în ordinea numerelor de tricou Dinamo, Gonçalo Gregório, Daniel Iglesias, Domagoj Pavičić, Ricardo Grigore, Neluț Roșu și Edgar Ié!”, a anunţat Dinamo, pe conturile oficiale ale clubului.

Mesajul lui Neluţ Roşu, după ce a plecat de la Dinamo

Neluţ Roşu a evoluat la Dinamo în ultimele două sezoane. „Câinii” l-au transferat pe mijlocaşul de 30 de ani în 2022, după ce acesta şi-a încheiat contractul cu Voluntari.

Neluţ Roşu a transmis un mesaj pe contul său oficial de socializare, prin care anunţă că nu va mai continua la Dinamo. Acesta s-a declarat bucuros pentru faptul că a contribuit la revenirea echipei în Liga 1, cât şi la salvarea acesteia de la retrogradare, în acest sezon.

Mulțumesc, Dinamo ! După 2 ani a venit timpul să ne spunem la revedere! Mulțumesc suporterilor care au demonstrat ce înseamnă Dinamo și au fost mereu lângă echipa! Mă bucur ca am reușit să pun umărul la promovarea în SuperLiga și la menținerea echipei în prima ligă după un sezon foarte greu!”, a anunţat Neluţ Roşu, pe Instagram.

În sezonul recent încheiat, Neluţ Roşu a bifat 26 de meciuri la Dinamo, în toate competiţiile, fără să marcheze vreun gol. Acesta a fost mai mult rezervă, mai ales după venirea în Ştefan cel Mare a lui Zeljko Kopic.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Toate calculele pentru calificarea României în „optimi” la EURO 2024, după înfrângerea cu Belgia! Rezultatele de care avem nevoie

23:45

Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat

23:42

Fază controversată în Belgia – România! „Tricolorii” au cerut penalty după ce mingea l-a lovit in mână pe Tielemans

23:38

Romelu Lukaku, în depresie la EURO 2024! Gol anulat „la milimetru” în Belgia – România. Fără VAR era lider în topul golgheterilor

23:28

Mesaj pentru Gigi Becali la Belgia – România! Mesajul afișat de fani, în tribunele stadionului din Koln

22:38

Domenico Tedesco, gest sfidător după ce Belgia a marcat după doar 74 de secunde în poarta României!

1 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 2 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și