Închide meniul
Foto

Unde a ajuns să locuiască Irinel Columbeanu după ce şi-a pierdut întreaga avere, iar Gigi Becali a refuzat să îl ajute!

Publicat: 4 iunie 2024, 14:19

Reclamă
Unde a ajuns să locuiască Irinel Columbeanu după ce şi-a pierdut întreaga avere, iar Gigi Becali a refuzat să îl ajute!

Unde a ajuns să locuiască Irinel Columbeanu după ce şi-a pierdut întreaga avere, iar Gigi Becali a refuzat să îl ajute!

Irinel Columbeanu, la un eveniment / Hepta

Imagini pe larg cu camera în care stă fostul milionar de la Izvorani au fost difuzate în emisiunea Xtra Night Show. Iată unde a ajuns să locuiască Irinel Columbeanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul milionar de la Izvorani locuieşte în azilul de la Ghermăneşti, deţinut de Ion Cassian. Aici a stat o vreme şi tatăl lui Irinel Columbeanu. (IMAGINI CU CAMERA LUI IRINEL COLUMBEANU ÎN GALERIA FOTO)

Unde a ajuns să locuiască Irinel Columbeanu după ce şi-a pierdut întreaga avere, iar Gigi Becali a refuzat să îl ajute!

AntenaStars, în timpul emisiunii Xtra Night Show, a arătat camera zilnică a lui Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri o aşteaptă pe fiica lui, Irina, să îl viziteze la azil.

Ion Cassian s-a pregătit şi el pentru acest eveniment. Este cea mai fericită veste pentru Irinel Columbeanu, care îşi doreşte de mult timp să îşi vadă fiica. El nu mai poate zbura în Statele Unite din pricina problemelor de sănătate.

Este mai bine, merge la sala de sport, face mișcare, îl văd schimbat în sens pozitiv. Din ce în ce mai bine. La început nu i-a fost ușor, dar după aceea, încet-încet, s-a acomodat. Este privilegiat, să spunem așa de noi. Stă într-o clădire separată a căminului, unde are o terasă mare, dimineața iese la cafea și se bucură de priveliștea noastră din curte (…) L-am cunoscut acum șapte ani, atunci când a fost internat tatăl dânsului. Atunci l-am cunoscut, de fapt, personal și tatăl dânsului a fost aici internat o scurtă perioadă de timp și atunci l-am cunoscut. Venea foarte des la tatăl dânsului”, a declarat Ion Cassian la Xtra Night Show.

Reclamă
Reclamă

Fata îl sună foarte des și asta este foarte bine, pentru că este bucuros și se simte bine când vorbește cu fiica lui la telefon. Mi-a spus, de exemplu, când a fost în America, ea a fost la aeroport și l-a luat cu mașina și se mândrea că fiica lui are permis de conducere”, a mai dezvăluit proprietarul azilului de la Ghermăneşti.

Irina îl va vizita pe tatăl ei, Irinel, la azil

Fiica lui Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor îl va vizita pe fostul om de afaceri la azil. Ion Cassian a invitat-o pe Irina să stea în casa lui, care se află în curtea azilului pe care omul de afaceri îl deţine la Ghermăneşti.

Irinel Columbeanu este în culmea fericirii de când a aflat că Irina va veni să îl vadă. De altfel, şi de sărbătorile de Paşti fostul milionar de la Izvorani mărturisea că aceasta era cea mai mare dorinţă a lui: să îşi vadă fiica.

Reclamă

Gigi Becali a refuzat să îl ajute pe Irinel Columbeanu

Patronul azilului unde locuieşte Irinel Columbeanu, Ion Cassian, lansa ipoteza că fostul om de afaceri, care şi-a pierdut întreaga avere, ar putea fi susţinut de Gigi Becali.

Ion Cassian dezvăluia că Gigi Becali i-a plătit în trecut azilul regretatei Zina Dumitrescu. Gigi Becali a respins rapid această ipoteză, transmiţând clar că nu îl va susţine financiar pe Irinel Columbeanu.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

„Cred că Monica şi fata lui îl vor ajuta”

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, declara Gigi Becali la prosport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)
Citește și