Închide meniul

Răzvan Burleanu a anunţat că FRF a ajuns la un acord verbal cu Edi Iordănescu: „Sper să semnăm până începe EURO 2024”

Dan Roșu Publicat: 6 iunie 2024, 14:25 / Actualizat: 16 iulie 2024, 19:46

Reclamă
Răzvan Burleanu a anunţat că FRF a ajuns la un acord verbal cu Edi Iordănescu: „Sper să semnăm până începe EURO 2024

Răzvan Burleanu ar fi contactat înlocuitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României. Prima variantă a şefului FRF

Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu - Hepta

Răzvan Burleanu a anunţat că FRF a ajuns la un acord verbal cu Edi Iordănescu pentru prelungirea contractului şi după EURO 2024. Preşedintele FRF a obţinut OK-ul selecţinerului care ne-a dus la European fără înfrângere în preliminarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două părţi au negociat în ultima perioadă, în care Edi Iordănescu nu a dus lipsă de oferte şi de la echipe de club. Panathinaikos e ultima pe listă, dar fiul lui Anghel Iordănescu a zis pas.

Răzvan Burleanu a anunţat că FRF a ajuns la un acord verbal cu Edi Iordănescu

„Am ajuns la un acord verbal cu Edi Iordănescu să continue și după European. Sper sa semnăm angajamentul până la startul Campionatului European”, a spus Burleanu.

Declaraţia lui Răzvan Burleanu vine înantea meciului cu Liechtenstein, ce se va disputa vineri, de la ora 21:00, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Acesta este ultimul amical înaintea plecării în Germania.

Edi Iordănescu, anunţ despre viitorul său pe banca României

Edi Iordănescu a făcut un anunţ despre viitorul său pe banca României.

Reclamă
Reclamă

„În ceea ce mă priveşte, pentru mine personal nu este o prioritate contracul meu, ci turneul final. Asta e provocarea numărul 1, să fim cea mai bună versiune a noastră. Sigur că este important contractul meu, au fost mai multe discuţii, este foarte clar ce aşteaptă de la mine federaţia, este clar ce resurse are la dispoziţie pentru a ne ajuta. Am fost foarte mulţumit de tratamentul federaţiei, am simţit suport, încredere, preocupare de a ne pune la dispoziţie ce am avut nevoie. Şi noi am livrat şi am îndeplinit obiectivul.

Rămâne provocarea ca toate aceste elemente să fie puse într-un contract şi să se găsească cea mai bună soluţie. Prioritate rămâne pregătirea, îmi doresc să rămân la naţională, cu încredere, entuziasm, dar nu depinde doar de mine. Contează şi Euro, vreau şi reconfirmarea echipei.

Mi-a plăcut cum au răspuns zilele astea, dar ce se va întâmpla nu depinde doar de mine. Banii au fost ultima problemă, altele contează. Nu am avut oferte pentru că mintea mea şi gândurile mele nu au fost la asta. Echipa naţională a avut exclusivitate”, a spus Edi Iordănescu într-o conferinţă de presă, cu două zile în urmă.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:00

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Yee Lok Lam, în AntenaPLAY. Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și