Închide meniul

Edi Iordănescu și-a făcut lista de rezervă pentru EURO 2024! Jucătorii care pot fi chemați de urgență la echipa națională

Alex Ioniță Publicat: 6 iunie 2024, 16:15

Reclamă
Edi Iordănescu și-a făcut lista de rezervă pentru EURO 2024! Jucătorii care pot fi chemați de urgență la echipa națională

Edi Iordănescu, cuvinte uriaşe după victoria istorică cu Ucraina

Edi Iordănescu / Profimedia

Edi Iordănescu și-a făcut lista de rezervă pentru EURO 2024! Selecționerul echipei naționale a luat deja în calcul o situație în care unul dintre jucătorii convocați la lot se va accidenta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Edi Iordănescu a selecționat 28 de jucători pentru amicalele lunii iunie. Dintre aceștia, la EURO vor rămâne 26 de jucători. Totuși, în momentul de față, selecționerul are bătăi de cap din cauza problemelor medicale care i-au lovit pe o parte dintre „tricolori”.

Edi Iordănescu și-a făcut lista de rezervă pentru EURO 2024!

Cu o zi înainte de trimiterea lotului final pentru EURO 2024, Edi Iordănescu a fost nevoit să se gândească la 4 posibili înlocuitori pentru tricolorii aflați în lotul preliminar.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, aceștia sunt: Alexandru Crețu (Universitatea Craiova), Andrei Artean (Apollon Limassol), Louis Munteanu (Fiorentina) și Alexandru Chipciu (U Cluj). Chiar Edi Iordănescu a confirmat, la conferința de presă, că are o listă de rezervă:

„Nu ar fi corect să vorbesc despre jucători de rezervă, atât timp cât sperăm să-i recuperăm pe toți. Dar am avut de la început o listă în sensul ăsta, am încercat să fim acoperiți. Am vrut să știm situația unor jucători. Aveți răbdare până mâine seara, după joc vom trage linia finală și vom ști pe ce jucători ne vom baza”, a spus Edi Iordănescu înainte de România – Liechtenstein, ultimul test înainte de EURO. Meciul se vede vineri, de la 21:00, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă

Interesant este faptul că Alex Mitriță nu a prins nici măcar această listă de rezervă. Jucătorul de la Universitatea Craiova a impresionat în acest sezon de Liga 1, iar mulți fani ai echipei naționale se așteptau ca acesta să fie convocat la turneul final.

Edi Iordănescu răsuflă uşurat: Denis Alibec va juca la EURO 2024

Edi Iordănescu răsuflă uşurat! Denis Alibec va fi recuperat la timp şi va juca la EURO 2024. Selecţionerul României a avut mari emoţii, după ce acesta a ajuns sub cuţit, cu câteva zile în urmă.

Din informaţiile Antena Sport, Denis Alibec nu va fi pe teren în ultimul amical înainte de EURO, România – Liechtenstein, ce se va desfăşura vineri, de la ora 21:00, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Atacantul naţionalei a avut o bătătură la picior şi stafful naţionalei a fost nevoit să îl taie, pentru a o curaţă. Chiar dacă au existat emoţii mari legate de prezenţa sa la EURO, acestea s-au risipit.

Alibec e în grafic, după ce starea sa a evoluat conform aşteptărilor. Astfel, el va face parte din lotul lui Edi Iordănescu, acolo unde în atac îi regăsim şi pe George Puşcaş, Denis Drăguş şi Daniel Bîrligea.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:17

Erling Haaland ar putea rata următorul meci al lui Manchester City! Anunţul lui Pep Guardiola, după 1-1 cu Newcastle

18:16

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

17:53

Cole Palmer e uriaș! A marcat 4 goluri în prima repriză din Chelsea – Brighton și a stabilit un record uluitor

17:49

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele de start

17:23

Când este aşteptat să revină pe teren Olimpiu Moruţan! Veşti uriaşe despre internaţionalul român

17:11

Pep Guardiola, prima reacție după Newcastle – Manchester City 1-1: „Am luat decizii proaste!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și