Închide meniul

Inter Milano a stabilit unde se va transfera Ionuț Radu! Destinația aleasă de formația din Italia

Alex Ioniță Publicat: 6 iunie 2024, 18:00

Reclamă
Inter Milano a stabilit unde se va transfera Ionuț Radu! Destinația aleasă de formația din Italia

Inter Milano a stabilit unde se va transfera Ionuț Radu!

Ionuț Radu / Profimedia

Inter Milano a stabilit unde se va transfera Ionuț Radu! Oficialii formației din nordul Italiei nu mai au răbdare cu portarul român și nu îl vor păstra la echipă, după împrumutul din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest sezon, Radu a fost împrumutat la Bournemouth. Totuși, portarul care a făcut spectacol la EURO U21, în 2019, nu a reușit să se impună la formația britanică.

Inter Milano a stabilit unde se va transfera Ionuț Radu!

Potrivit informațiilor oferite de fcinter1908.it, Inter a decis să îl scoată la vânzare pe Ionuț Radu, care a avut parte de un nou împrumut nereușit.

Italienii au anunțat faptul că agentul George Gardi a fost delegat pentru a găsi un club din Turcia, pentru a-i cumpăra pe român și pe Joaquin Correa, în perioada de transferuri din vară.

Cel mai probabil, transferul lui Radu va fi devinitiv, având în vedere că acesta intră în ultimul an de contract cu gruparea de pe „Meazza”.

Reclamă
Reclamă

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter. Din păcate pentru antrenorul de 43 de ani, decizia a venit după un eşec care a dus la un sezon fără trofee pentru echipa U19 a campioanei Italiei.

Chiar dacă a terminat sezonul regulat pe primul loc în campionatul primavera, Inter a fost eliminată în semifinalele play-off-ului de Sassuolo, după un 1-3, pe Viola Park. Românul a anunţat apoi sfârşitul unei ere.

Reclamă

„Sfârşitul unui ciclu? Am început cu U14 şi 10 dintre ei sunt încă aici. Aş putea spune că da, călătoria mea cu echipele de juniori ale lui Inter să opreşte aici. Vreau să le mulţumesc tuturor, celor care mi-au dat şansa să fac asta, grupurilor fantastice din 2003, 2004 şi 2005.

Mergem mai departe. Ce urmează? Nu ştiu încă. Voi avea nevoie de câteva zile de odihnă. Au fost şase ani fantastici, am dat totul, cu inima şi cu cunoştinţele mele. Am învăţat atât de multe lucruri de la aceşti băieţi”, a spus Cristi Chivu, potrivit sursei citate anterior.

Cu o lună în urmă, Mircea Lucescu anunţa că a vorbit cu Cristi Chivu, pe care l-a sfătuit să renunţe la echipele de juniori şi să facă pasul spre seniori. Fostul fundaş al naţionalei României a fost ofertat de Dan Şucu la Rapid. Mai mult, Cristi Chivu ar fi fostşi pe lista scurtă a lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova.

„Depinde doar de Chivu dacă revine în România. El are o carieră bună la nivel de juniori. Am discutat cu el și i-am zis gata, e timpul să mergi la seniori!

El e destul de apreciat peste tot! Nu m-ar mira să ajungă la o echipă mare”, a declarat Mircea Lucescu.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și