Închide meniul

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter! „Au fost şase ani fantastici, am dat totul”

Dan Roșu Publicat: 28 mai 2024, 7:04

Reclamă
Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter! „Au fost şase ani fantastici, am dat totul

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter

Cristi Chivu, în timpul unui meci al lui Inter Primavera - Profimedia Images

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter. Din păcate pentru antrenorul de 43 de ani, decizia a venit după un eşec care a dus la un sezon fără trofee pentru echipa U19 a campioanei Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a terminat sezonul regulat pe primul loc în campionatul primavera, Inter a fost eliminată în semifinalele play-off-ului de Sassuolo, după un 1-3, pe Viola Park. Românul a anunţat apoi sfârşitul unei ere.

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter

„Sfârşitul unui ciclu? Am început cu U14 şi 10 dintre ei sunt încă aici. Aş putea spune că da, călătoria mea cu echipele de juniori ale lui Inter să opreşte aici. Vreau să le mulţumesc tuturor, celor care mi-au dat şansa să fac asta, grupurilor fantastice din 2003, 2004 şi 2005.

Mergem mai departe. Ce urmează? Nu ştiu încă. Voi avea nevoie de câteva zile de odihnă. Au fost şase ani fantastici, am dat totul, cu inima şi cu cunoştinţele mele. Am învăţat atât de multe lucruri de la aceşti băieţi”, a spus Chivu, citat de fcinter1908.it.

Cristi Chivu a urmat sfatul lui Mircea Lucescu

Cu o lună în urmă, Mircea Lucescu anunţa că a vorbit cu Cristi Chivu, pe care l-a sfătuit să renunţe la echipele de juniori şi să facă pasul spre seniori. Fostul fundaş al naţionalei României a fost ofertat de Dan Şucu la Rapid. Mai mult, Cristi Chivu ar fi fostşi pe lista scurtă a lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova.

Reclamă
Reclamă 4

„Depinde doar de Chivu dacă revine în România. El are o carieră bună la nivel de juniori. Am discutat cu el și i-am zis gata, e timpul să mergi la seniori!

El e destul de apreciat peste tot! Nu m-ar mira să ajungă la o echipă mare„, a declarat Mircea Lucescu.

De-a lungul ultimilor ani, Chivu a mai fost ofertat şi de alte echipe din Liga 1, precum Petrolul sau Dinamo. Totuşi, acesta a decis să refuze toate propunerile şi să rămână la Inter Primavera.

Reclamă

În luna aprilie, italienii anunţaseră deja că antrenorul în vârstă de 43 de ani îşi doreşte o nouă provocare şi că va pleca, la finalul sezonului, de pe banca echipei de juniori a lui Inter.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și