Închide meniul

Inter Milano a stabilit unde se va transfera Ionuț Radu! Destinația aleasă de formația din Italia

Alex Ioniță Publicat: 6 iunie 2024, 18:00

Reclamă
Inter Milano a stabilit unde se va transfera Ionuț Radu! Destinația aleasă de formația din Italia

Inter Milano a stabilit unde se va transfera Ionuț Radu!

Ionuț Radu / Profimedia

Inter Milano a stabilit unde se va transfera Ionuț Radu! Oficialii formației din nordul Italiei nu mai au răbdare cu portarul român și nu îl vor păstra la echipă, după împrumutul din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest sezon, Radu a fost împrumutat la Bournemouth. Totuși, portarul care a făcut spectacol la EURO U21, în 2019, nu a reușit să se impună la formația britanică.

Inter Milano a stabilit unde se va transfera Ionuț Radu!

Potrivit informațiilor oferite de fcinter1908.it, Inter a decis să îl scoată la vânzare pe Ionuț Radu, care a avut parte de un nou împrumut nereușit.

Italienii au anunțat faptul că agentul George Gardi a fost delegat pentru a găsi un club din Turcia, pentru a-i cumpăra pe român și pe Joaquin Correa, în perioada de transferuri din vară.

Cel mai probabil, transferul lui Radu va fi devinitiv, având în vedere că acesta intră în ultimul an de contract cu gruparea de pe „Meazza”.

Reclamă
Reclamă 4

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter

Cristi Chivu a anunţat plecarea de la Inter. Din păcate pentru antrenorul de 43 de ani, decizia a venit după un eşec care a dus la un sezon fără trofee pentru echipa U19 a campioanei Italiei.

Chiar dacă a terminat sezonul regulat pe primul loc în campionatul primavera, Inter a fost eliminată în semifinalele play-off-ului de Sassuolo, după un 1-3, pe Viola Park. Românul a anunţat apoi sfârşitul unei ere.

Reclamă

„Sfârşitul unui ciclu? Am început cu U14 şi 10 dintre ei sunt încă aici. Aş putea spune că da, călătoria mea cu echipele de juniori ale lui Inter să opreşte aici. Vreau să le mulţumesc tuturor, celor care mi-au dat şansa să fac asta, grupurilor fantastice din 2003, 2004 şi 2005.

Mergem mai departe. Ce urmează? Nu ştiu încă. Voi avea nevoie de câteva zile de odihnă. Au fost şase ani fantastici, am dat totul, cu inima şi cu cunoştinţele mele. Am învăţat atât de multe lucruri de la aceşti băieţi”, a spus Cristi Chivu, potrivit sursei citate anterior.

Cu o lună în urmă, Mircea Lucescu anunţa că a vorbit cu Cristi Chivu, pe care l-a sfătuit să renunţe la echipele de juniori şi să facă pasul spre seniori. Fostul fundaş al naţionalei României a fost ofertat de Dan Şucu la Rapid. Mai mult, Cristi Chivu ar fi fostşi pe lista scurtă a lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova.

„Depinde doar de Chivu dacă revine în România. El are o carieră bună la nivel de juniori. Am discutat cu el și i-am zis gata, e timpul să mergi la seniori!

El e destul de apreciat peste tot! Nu m-ar mira să ajungă la o echipă mare”, a declarat Mircea Lucescu.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și