Închide meniul

„Nu mai vorbescu cu Ferguson”! Adrian Mititelu a răbufnit, după ce Gigi Becali a făcut ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova

Viviana Moraru Publicat: 7 iunie 2024, 8:38

Reclamă
„Nu mai vorbescu cu Ferguson! Adrian Mititelu a răbufnit, după ce Gigi Becali a făcut ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova

Adrian Mititelu a răbufnit, după ce Gigi Becali a făcut ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ FC U TV

Adrian Mititelu a răbufnit, după ce Gigi Becali a făcut ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova. Patronul oltenilor a transmis că s-a simţit jignit de propunerea pe care latifundiarul din Pipera i-a făcut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a dorit pe William Baeten la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a oferit suma de 200.000 de euro în schimbul mijlocaşului, iar oferta a fost refuzată de Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu a răbufnit, după ce Gigi Becali a făcut ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova

Adrian Mititelu a declarat că s-a simţit jignit de oferta primită de la Gigi Becali. Patronul de la FCU Craiova a transmis că nu se pune problema ca William Baeten să plece la FCSB, deoarece nu îşi doreşte asta.

„Nu mai vorbesc cu «Ferguson» (n.r. – Gigi Becali), pentru că a spus o astfel de cifră. M-am simțit jignit. Nu cred că Baeten ar fi vrut el să meargă la FCSB. Sunt convins că acești jucători pot să facă față la o echipă care va câștiga campionatul”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

De asemenea, Adrian Mititelu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui William Baeten, mărturisind că mijlocaşul este extrem de serios la antrenamente şi poate evolua pe mai multe poziţii.

Reclamă
Reclamă

„200.000 de euro pentru Baeten…. Este unul dintre cei mai profesioniști jucători pe care i-am cunoscut. Are o capacitate de efort uriașă. Face faza defensivă ca nimeni altul. Joacă pe 4-5 poziții. E de picior stâng, dar lovește bine și cu dreptul. Este foarte serios la antrenament.

În ultimul an nu a jucat grozav, pentru că a avut probleme de familie. Are 27 de ani și poate fi foarte bun pentru campionatul românesc”, a mai transmis Adrian Mititelu.

Gigi Becali, ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova! Ce răspuns i-a dat Adrian Mititelu

Gigi Becali a făcut o ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova! Patronul FCSB-ului l-a sunat pe Adrian Mititelu. Becali a dezvăluit şi ce răspuns i-a dat Mititelu la oferta primită.

Reclamă

„Tată, nu vreau să discutăm prea mult despre jucătorii de la FCU, pentru că voi îl știți pe Adrian Mititelu că se supără și nu vreau să se supere. Nu se mai pune problema să îl vreau pe Bauza, însă îl vreau pe Baeten.

I-am oferit lui Adrian Mititelu 200 de mii de euro pentru transferul lui Baeten, dar el a zis că vrea 1 milion de euro. Nu îi dau suma asta. Dacă vrea 200 de mii de euro, bine, dacă nu, atunci aia este.

Eu înțeleg că a cheltuit și el cu Baeten niște bani pănă acum, dar acum ei au picat în Liga 2, iar eu zic că îi dau o sumă bună pe el”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și