Închide meniul

„Nu mai vorbescu cu Ferguson”! Adrian Mititelu a răbufnit, după ce Gigi Becali a făcut ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova

Viviana Moraru Publicat: 7 iunie 2024, 8:38

Reclamă
„Nu mai vorbescu cu Ferguson! Adrian Mititelu a răbufnit, după ce Gigi Becali a făcut ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova

Adrian Mititelu a răbufnit, după ce Gigi Becali a făcut ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu/ FC U TV

Adrian Mititelu a răbufnit, după ce Gigi Becali a făcut ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova. Patronul oltenilor a transmis că s-a simţit jignit de propunerea pe care latifundiarul din Pipera i-a făcut-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a dorit pe William Baeten la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a oferit suma de 200.000 de euro în schimbul mijlocaşului, iar oferta a fost refuzată de Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu a răbufnit, după ce Gigi Becali a făcut ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova

Adrian Mititelu a declarat că s-a simţit jignit de oferta primită de la Gigi Becali. Patronul de la FCU Craiova a transmis că nu se pune problema ca William Baeten să plece la FCSB, deoarece nu îşi doreşte asta.

„Nu mai vorbesc cu «Ferguson» (n.r. – Gigi Becali), pentru că a spus o astfel de cifră. M-am simțit jignit. Nu cred că Baeten ar fi vrut el să meargă la FCSB. Sunt convins că acești jucători pot să facă față la o echipă care va câștiga campionatul”, a declarat Adrian Mititelu, conform prosport.ro.

De asemenea, Adrian Mititelu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui William Baeten, mărturisind că mijlocaşul este extrem de serios la antrenamente şi poate evolua pe mai multe poziţii.

Reclamă
Reclamă

„200.000 de euro pentru Baeten…. Este unul dintre cei mai profesioniști jucători pe care i-am cunoscut. Are o capacitate de efort uriașă. Face faza defensivă ca nimeni altul. Joacă pe 4-5 poziții. E de picior stâng, dar lovește bine și cu dreptul. Este foarte serios la antrenament.

În ultimul an nu a jucat grozav, pentru că a avut probleme de familie. Are 27 de ani și poate fi foarte bun pentru campionatul românesc”, a mai transmis Adrian Mititelu.

Gigi Becali, ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova! Ce răspuns i-a dat Adrian Mititelu

Gigi Becali a făcut o ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova! Patronul FCSB-ului l-a sunat pe Adrian Mititelu. Becali a dezvăluit şi ce răspuns i-a dat Mititelu la oferta primită.

Reclamă

„Tată, nu vreau să discutăm prea mult despre jucătorii de la FCU, pentru că voi îl știți pe Adrian Mititelu că se supără și nu vreau să se supere. Nu se mai pune problema să îl vreau pe Bauza, însă îl vreau pe Baeten.

I-am oferit lui Adrian Mititelu 200 de mii de euro pentru transferul lui Baeten, dar el a zis că vrea 1 milion de euro. Nu îi dau suma asta. Dacă vrea 200 de mii de euro, bine, dacă nu, atunci aia este.

Eu înțeleg că a cheltuit și el cu Baeten niște bani pănă acum, dar acum ei au picat în Liga 2, iar eu zic că îi dau o sumă bună pe el”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

Fiul lui David Beckham s-a retras din fotbal la 22 de ani. Cu ce se va ocupa după ce a renunţat la sport

21:05

„Investiţiile nu îţi aduc rezultate!” Daniel Pancu, verdict despre situaţia de la Rapid! Ce le recomandă giuleştenilor

21:00

LIVE SCOREMonaco – Barcelona 0-0, meciul serii din Champions League! Atletico şi Arsenal joacă şi ele ACUM! Leverkusen a dat recital

20:37

Video„Lupii României” de la rugby s-au rugat pentru a doua victorie la rând în Supercupa Europei

20:20

VideoAplicaţiile de pe telefon îl ajută pe Marius Urzică să-i invete mai uşor pe viitorii campioni secretele de aur ale gimnasticii

20:16

Ioana Miron a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de juniori de haltere la stilul aruncat

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 3 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit” 4 FotoSezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată 5 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 6 Manchester City – Inter 0-0, meciul serii din Liga Campionilor. Victorii pentru PSG şi Borussia Dortmund
Citește și