Închide meniul

Gigi Becali, ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova! Ce răspuns i-a dat Adrian Mititelu

Publicat: 1 iunie 2024, 18:37

Reclamă
Gigi Becali, ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova! Ce răspuns i-a dat Adrian Mititelu

Gigi Becali, ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova!

Gigi Becali şi Adrian Mititelu / colaj Profimedia Images, AS.ro

Gigi Becali a făcut o ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova! Patronul FCSB-ului l-a sunat pe Adrian Mititelu. Becali a dezvăluit şi ce răspuns i-a dat Mititelu la oferta primită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îl doreşte pe William Baeten. Patronul FCSB-ului a subliniat că discuţia în privinţa lui Juan Bauza este închisă.

Gigi Becali, ofertă pentru un jucător de la FCU Craiova! Ce răspuns i-a dat Adrian Mititelu

Tată, nu vreau să discutăm prea mult despre jucătorii de la FCU, pentru că voi îl știți pe Adrian Mititelu că se supără și nu vreau să se supere. Nu se mai pune problema să îl vreau pe Bauza, însă îl vreau pe Baeten.

I-am oferit lui Adrian Mititelu 200 de mii de euro pentru transferul lui Baeten, dar el a zis că vrea 1 milion de euro. Nu îi dau suma asta. Dacă vrea 200 de mii de euro, bine, dacă nu, atunci aia este.

Eu înțeleg că a cheltuit și el cu Baeten niște bani pănă acum, dar acum ei au picat în Liga 2, iar eu zic că îi dau o sumă bună pe el”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB a pierdut la FIFA procesul cu Galatasaray! Ce reclama clubul patronat de Gigi Becali

FCSB a pierdut la FIFA procesul cu Galatasaray! Clubul patronat de Gigi Becali reclama că mai are de încasat o sumă în urma transferului lui Olimpiu Moruţan.

Este vorba despre un bonus de 1 milion de euro. FCSB susţinea că în contractul de transfer exista o clauză de 1 milion de euro în cazul în care Galatasaray evolua în grupele Ligii Campionilor.

Galatasaray a fost prezentă în grupele Ligii Campionilor, dar clubul turc a refuzat să vireze banii, motivând că Moruţan nu se mai afla sub contract cu Galata în momentul calificării în grupele Ligii Campionilor.

Reclamă

Galatasaray a câştigat la FIFA. Clubul patronat de Gigi Becali trebuie să achite costurile de judecată, în valoare de 20.000 de euro.

Jucătorul a fost transferat la Ankaragucu pe 20 august, iar calificarea (n.r – în grupele UEFA Champions League) a fost obținută pe 29 august. Clauza nu s-a activat, iar suma nu trebuie plătită”, şi-a motivat judecătorul decizia.

Anunţul victoriei lui Galatasaray la FIFA a fost făcut de avocatul turc Fatih Şaşıoğlu, pe contul său de X (fostul Twitter). El a arătat şi documentul oficial al FIFA Football Tribunal, care atestă victoria Galatei în procesul cu FCSB.

Ne judecăm cu ei acum. Trebuie să luăm un milion de euro, că el a participat în Liga Campionilor. Ei au zis ‘Da, domne, dar nu era la noi’. Păi, nu era la voi, dar a și jucat. Nu că nu era la voi. A și jucat două meciuri. Atunci ne judecăm la FIFA, așteptăm. Poate să dureze și un an. 100% ne luăm banii pe Moruțan”, declara Gigi Becali în octombrie 2023.

Un atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB!

Arnel Jakupovic, vârful de atac al lui Maribor, echipă din prima ligă slovenă, ar putea ajunge la FCSB. Potrivit surselor AntenaSport, Gigi Becali ar trebui să plătească 1.2 milioane de euro ca să îl transfere.

Austriacul de 25 de ani are cifre senzaţionale la Maribor. El a marcat 16 goluri şi a dat 2 assist-uri în acest sezon în campionatul Sloveniei.

Jakupovic are selecţii în toate naţionalele Under ale Austriei. Pentru Austria U21 a marcat 6 goluri în 16 meciuri jucate. Are dublă cetăţenie, austriacă şi pe cea a Bosniei şi Herţegovinei.

Site-ul de specialitate transfermarkt.com îl cotează pe Jakupovic la 700.000 de euro. Empoli şi Sturm Graz se află printre echipele la care a evoluat atacantul austriac. El a mai jucat şi pentru echipele U19 ale lui Middlesbrough şi Juventus.

 

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și