Închide meniul

Lewis Hamilton, mesaj categoric pentru rivali înainte de Marele Premiu al Canadei: „Ne apropiem de Red Bull!”

Viviana Moraru Publicat: 7 iunie 2024, 11:11

Reclamă
Lewis Hamilton, mesaj categoric pentru rivali înainte de Marele Premiu al Canadei: „Ne apropiem de Red Bull!

Lewis Hamilton, mesaj categoric pentru rivali înainte de Marele Premiu al Canadei

Lewis Hamilton, în timpul unui interviu/ Profimedia

Lewis Hamilton a transmis un mesaj categoric pentru rivali, înainte de Marele Premiu al Canadei. Pilotul de la Mercedes are mare încredere că echipa sa se poate apropia de Red Bull şi poate obţine primul podium al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Canadei va fi în direct pe Antena 3 CNN, AntenaStars şi în AntenaPLAY, în acest week-end. Cursa va fi duminică, de la 20:45, în direct pe AntenaStars.

Lewis Hamilton, mesaj categoric pentru rivali înainte de Marele Premiu al Canadei

Monopostul Mercedes va primi îmbunătăţiri, pentru Marele Premiu al Canadei. O nouă aripă faţă a fost deja testată de George Russell, la Monaco, iar la Montreal va veni rândul şi al lui Lewis Hamilton să primească un upgrade la monopostul său.

Pilotul britanic, care va merge la Ferrari din sezonul viitor de Formula 1™, s-a declarat optimist, declarând că echipa sa a progresat, în încercarea de a se apropia de echipele care se luptă pentru primele locuri.

Întrebat despre un posibil podium în Canada, Lewis Hamilton a transmis că acest fapt nu este greu de îndeplinit.

Reclamă
Reclamă

„Maşina se îmbunătăţeşte în continuare. Cred că toată lumea face un pas înainte, pentru a se apropia de cei de la Red Bull, şi cred că este un lucru pozitiv.

Sunt incredibil de mândru de toată lumea, pentru cum mnuncesc, toţi fiind foarte concentraţi, moralul fiind unul foarte bun în echipă. Sper să ne apropiem de băieţi (n.r. de Red Bull) şi să începem să concurăm pentru primele locuri.

(N.r. Despre podium) Nu cred că este atât de departe. Ambele maşini au primit îmbunătăţiri pentru acest week-end şi abia aştept să văd cum se vor simţi pe circuit”, a declarat Lewis Hamilton, conform formula1.com.

Reclamă

Lewis Hamilton, copleşit de emoţii înaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei

Lewis Hamilton este copleşit de emoţii înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ al Canadei. În urmă cu 22 de ani, Hamilton obţinea prima sa victorie din carieră în Formula 1.

Lewis Hamilton deţine recordul absolut de victorii în Formula 1. Pilotul britanic de la Mercedes a obţinut numai puţind e 103 succese în Marele Circ. Prima victorie din carieră a obţinut-o chiar în Canada, pe circuitul de la Montreal.

Viitorul pilot al celor de la Ferrari a punctat, înaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei, că se împlinesc 22 de ani de la prima victorie.

Așteptând << prima mea victorie. 22 de ani, primul meu an în F1 și doar a șasea cursă. A fost un adevărat moment de vis devenit realitate. Am avut parte de atât de mult sprijin în acel weekend și de atunci am simțit acest sprijin. Vă mulțumesc tuturor, în special celor care ați fost alături de la început„, a scris Lewis Hamilton pe reţelele de socializare.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și