Închide meniul

Lewis Hamilton, copleşit de emoţii înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ al Canadei. Drumul spre istorie l-a început la Montreal

Publicat: 4 iunie 2024, 12:33

Reclamă
Lewis Hamilton, copleşit de emoţii înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ al Canadei. Drumul spre istorie l-a început la Montreal

31-5-2024 Lewis Hamilton Eating Spicy Wings on 'Hot Ones' Pictured: Lewis Hamilton,Image: 877809710, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Lewis Hamilton este copleşit de emoţii înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ al Canadei. În urmă cu 22 de ani, Hamilton obţinea prima sa victorie din carieră în Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton deţine recordul absolut de victorii în Formula 1. Pilotul britanic de la Mercedes a obţinut numai puţind e 103 succese în Marele Circ. Prima victorie din carieră a obţinut-o chiar în Canada, pe circuitul de la Montreal.

Lewis Hamilton, copleşit de emoţii înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ al Canadei

Viitorul pilot al celor de la Ferrari a punctat, înaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei, că se împlinesc 22 de ani de la prima victorie.

„Așteptând << prima mea victorie. 22 de ani, primul meu an în F1 și doar a șasea cursă. A fost un adevărat moment de vis devenit realitate. Am avut parte de atât de mult sprijin în acel weekend și de atunci am simțit acest sprijin. Vă mulțumesc tuturor, în special celor care ați fost alături de la început„, a scris Lewis Hamilton pe reţelele de socializare.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Reclamă
Reclamă

Programul complet al Marelui Premiu al Canadei (7-9 iunie, AntenaPLAY). Cursa e duminică, de la ora 20:45, pe Antena Stars

Acesta este programul complet al Marelui Premiu al Canadei. „Marele Circ” merge peste ocean, pe circuitul Gilles-Villeneuve, din Montreal.

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Cu o lungime de 4,3 km, circuitul Gilles-Villeneuve a găzduit primul Grand Prix în 1970. Cei 20 de piloţi vor efectua 70 de tururi pentru a parcurge distanţa de 305,27 km. Cel mai rapid tur înregistrat pe acest circuit îi aparţine lui Valtteri Bottas, încă din 2019 (1:13.078).

Reclamă

Weekend-ul din Canada începe vineri, cu sesiunile de antrenamente, LIVE în AntenaPLAY. Prima sesiune de antrenamente va avea loc vineri seară, de la 20:30. Sâmbătă, de la ora 00:00, va avea loc a doua sesiune de antrenamente, în timp ce FP3 va avea loc la ora 19:30.

Calificările Marelui Premiu al Canadei vor avea loc sâmbătă, de la ora 22:45, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa din Canada va avea loc duminică seară, de la ora 20:45, în direct pe Antena Stars şi în AntenaPLAY.

Charles Leclerc s-a impus etapa trecută, în Marele Premiu de la Monaco. După primele 8 etape, Max Verstappen este pe primul loc, cu 169 de puncte, urmat de Charles Leclerc, cu 138 de puncte, în timp ce Lando Norris este pe locul 3, cu 113 puncte.

Programul Marelui Premiu al Canadei:

Vineri, 7 iunie

  • ora 20:30: Prima sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)

Sâmbătă, 8 iunie

  • ora 00:00: A doua sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)
  • ora 19:30: A treia sesiune de antrenamente (AntenaPLAY)
  • ora 22:45: Calificările (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Duminică, 9 iunie

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:10

Monaco – Barcelona LIVE SCORE (22:00), meciul serii din Champions League! Feyenoord – Leverkusen şi Steaua Roşie – Benfica, 19:45

19:03

Gigi Becali, făcut praf de un fost internaţional român: „Se joacă de-a antrenorul”! Marea greşeală a milionarului: „Ca la poker”

18:53

Un fost jucător de la Arsenal a fost arestat după ce a fost prins cu 60 de kilograme de droguri

18:30

Dorinel Munteanu, reacţie fermă înainte de Oţelul – Dinamo! Ştie cum îi poate opri pe „câini”: „Celelalte sunt deja istorie!”

18:16

Dezastru pentru Manchester City! Echipa antrenată de Pep Guardiola riscă excluderea din 5 competiţii majore!

18:04

Când revine pe teren Alexandru Cicâldău! Ultimele veşti despre starul oltenilor, înainte de U Cluj – Universitatea Craiova

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 3 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit” 4 FotoSezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată 5 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 6 Manchester City – Inter 0-0, meciul serii din Liga Campionilor. Victorii pentru PSG şi Borussia Dortmund
Citește și