Închide meniul

Lewis Hamilton, mesaj categoric pentru rivali înainte de Marele Premiu al Canadei: „Ne apropiem de Red Bull!”

Viviana Moraru Publicat: 7 iunie 2024, 11:11

Reclamă
Lewis Hamilton, mesaj categoric pentru rivali înainte de Marele Premiu al Canadei: „Ne apropiem de Red Bull!

Lewis Hamilton, mesaj categoric pentru rivali înainte de Marele Premiu al Canadei

Lewis Hamilton, în timpul unui interviu/ Profimedia

Lewis Hamilton a transmis un mesaj categoric pentru rivali, înainte de Marele Premiu al Canadei. Pilotul de la Mercedes are mare încredere că echipa sa se poate apropia de Red Bull şi poate obţine primul podium al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Canadei va fi în direct pe Antena 3 CNN, AntenaStars şi în AntenaPLAY, în acest week-end. Cursa va fi duminică, de la 20:45, în direct pe AntenaStars.

Lewis Hamilton, mesaj categoric pentru rivali înainte de Marele Premiu al Canadei

Monopostul Mercedes va primi îmbunătăţiri, pentru Marele Premiu al Canadei. O nouă aripă faţă a fost deja testată de George Russell, la Monaco, iar la Montreal va veni rândul şi al lui Lewis Hamilton să primească un upgrade la monopostul său.

Pilotul britanic, care va merge la Ferrari din sezonul viitor de Formula 1™, s-a declarat optimist, declarând că echipa sa a progresat, în încercarea de a se apropia de echipele care se luptă pentru primele locuri.

Întrebat despre un posibil podium în Canada, Lewis Hamilton a transmis că acest fapt nu este greu de îndeplinit.

Reclamă
Reclamă 4

„Maşina se îmbunătăţeşte în continuare. Cred că toată lumea face un pas înainte, pentru a se apropia de cei de la Red Bull, şi cred că este un lucru pozitiv.

Sunt incredibil de mândru de toată lumea, pentru cum mnuncesc, toţi fiind foarte concentraţi, moralul fiind unul foarte bun în echipă. Sper să ne apropiem de băieţi (n.r. de Red Bull) şi să începem să concurăm pentru primele locuri.

(N.r. Despre podium) Nu cred că este atât de departe. Ambele maşini au primit îmbunătăţiri pentru acest week-end şi abia aştept să văd cum se vor simţi pe circuit”, a declarat Lewis Hamilton, conform formula1.com.

Reclamă

Lewis Hamilton, copleşit de emoţii înaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei

Lewis Hamilton este copleşit de emoţii înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ al Canadei. În urmă cu 22 de ani, Hamilton obţinea prima sa victorie din carieră în Formula 1.

Lewis Hamilton deţine recordul absolut de victorii în Formula 1. Pilotul britanic de la Mercedes a obţinut numai puţind e 103 succese în Marele Circ. Prima victorie din carieră a obţinut-o chiar în Canada, pe circuitul de la Montreal.

Viitorul pilot al celor de la Ferrari a punctat, înaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei, că se împlinesc 22 de ani de la prima victorie.

Așteptând << prima mea victorie. 22 de ani, primul meu an în F1 și doar a șasea cursă. A fost un adevărat moment de vis devenit realitate. Am avut parte de atât de mult sprijin în acel weekend și de atunci am simțit acest sprijin. Vă mulțumesc tuturor, în special celor care ați fost alături de la început„, a scris Lewis Hamilton pe reţelele de socializare.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:51

Croaţia – Italia şi Albania – Spania LIVE TEXT (22:00). Luptă în 3 pentru calificarea în optimi

14:48

FotoEa e bomba sexy din vestiarul Slovaciei. Soţia starului slovacilor arată răvăşitor şi poate primi titlul de Miss EURO 2024

14:06

Ucrainenii s-au uitat la Belgia – România 2-0 şi n-au fost surprinşi: „Toată lumea se gândea la acest rezultat”

13:40

Selecţionerul Scoţiei s-a prăbuşit emoţional după arbitrajul cu Ungaria: „Am şi alte cuvinte, dar nu am de gând să le folosesc”

12:46

Performanţă spectaculoasă a lui David Popovici, la Campionatele Europene! A spulberat recordul din 2024, la 200 de metri liber

12:06

„Eroul” Ungariei vrea să joace cu România în optimi la EURO 2024: „Preferăm cu ei decât cu Portugalia”

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și