Închide meniul

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi: „Singurul lucru cert e acesta!” Ce a spus despre transferul la Fenerbahce

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2024, 20:41

Reclamă
Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi: „Singurul lucru cert e acesta! Ce a spus despre transferul la Fenerbahce

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi

Captură AntenaSport

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi. „Regele” a spus că este posibil să se întâmple orice în fotbal, însă singura certitudine este că Ianis Hagi mai are contract cu Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a spus că Ianis Hagi nu se gândeşte la un transfer şi că toată concentrarea este pe Campionatul European din Germania. Hagi este căpitan în premieră la naţionala României, în partida cu Liechtenstein.

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi

„Importantă este echipa, important e să facă un meci bun şi să se simtă bine. Staff–ul trebuie să vadă pe toţi jucătorii. Presiune şi adrenalina vor veni când vor pleca în Germnaia. Ne ştim bine, ne cunoaştem, ştie el bine ce să facă.

Vorbim de EURO, acum ne înteresează EURO, dar în fotbal se pot întâmpla foarte multe (n.r. – legat de posibilul transfer la Fenerbache). Ce este cert este că Ianis are contract cu Rangers. Un club mare, o echipă mare, îl cunosc şi ştiu toţi ce a făcut acolo. Singurul cert este Campionatul European şi Rangers pentru că are contract acolo„, a spus Gică Hagi.

Ianis Hagi, reacţie categorică după ce s-a scris despre interesul lui Fenerbahce

Ianis Hagi a avut o reacţie categorică după ce s-a scris despre interesul lui Fenerbahce. După meciul dintre România şi Bulgaria, încheiat la egalitate, scor 0-0, au apărut zvonuri legate despre interesul celor de la Fenerbahce pentru internaţionalul român.

Reclamă
Reclamă 4

La Fenerbahce tocmai a venit Jose Mourinho. Ianis Hagi s-ar afla pe lista antrenorului portughez. După un sezon petrecut la Alaves, sub formă de împrumut, Ianis Hagi se va întoarce la Rangers vara aceasta.

Înaintea meciului cu Liechtenstein, Ianis Hagi nu a vrut să vorbească despre interesul turcilor pentru el şi a declarat că impresarii său sunt în măsură să vorbească despre viitorul său:

Am spus-o şi nu vreau să mă repet. Ce am avut de discutat şi ce ţine despre viitorul meu am făcut-o deja. Restul, puteţi vorbi cu impresarii, ei pot veni în faţa voastră”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:56

Olandezii, derapaj la adresa lui Radu Drăgușin înainte de meciul cu România: „Stil feminin!”

17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

17:12

FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

16:41

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și