Închide meniul

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi: „Singurul lucru cert e acesta!” Ce a spus despre transferul la Fenerbahce

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2024, 20:41

Reclamă
Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi: „Singurul lucru cert e acesta! Ce a spus despre transferul la Fenerbahce

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi

Captură AntenaSport

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi. „Regele” a spus că este posibil să se întâmple orice în fotbal, însă singura certitudine este că Ianis Hagi mai are contract cu Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a spus că Ianis Hagi nu se gândeşte la un transfer şi că toată concentrarea este pe Campionatul European din Germania. Hagi este căpitan în premieră la naţionala României, în partida cu Liechtenstein.

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi

„Importantă este echipa, important e să facă un meci bun şi să se simtă bine. Staff–ul trebuie să vadă pe toţi jucătorii. Presiune şi adrenalina vor veni când vor pleca în Germnaia. Ne ştim bine, ne cunoaştem, ştie el bine ce să facă.

Vorbim de EURO, acum ne înteresează EURO, dar în fotbal se pot întâmpla foarte multe (n.r. – legat de posibilul transfer la Fenerbache). Ce este cert este că Ianis are contract cu Rangers. Un club mare, o echipă mare, îl cunosc şi ştiu toţi ce a făcut acolo. Singurul cert este Campionatul European şi Rangers pentru că are contract acolo„, a spus Gică Hagi.

Ianis Hagi, reacţie categorică după ce s-a scris despre interesul lui Fenerbahce

Ianis Hagi a avut o reacţie categorică după ce s-a scris despre interesul lui Fenerbahce. După meciul dintre România şi Bulgaria, încheiat la egalitate, scor 0-0, au apărut zvonuri legate despre interesul celor de la Fenerbahce pentru internaţionalul român.

Reclamă
Reclamă 4

La Fenerbahce tocmai a venit Jose Mourinho. Ianis Hagi s-ar afla pe lista antrenorului portughez. După un sezon petrecut la Alaves, sub formă de împrumut, Ianis Hagi se va întoarce la Rangers vara aceasta.

Înaintea meciului cu Liechtenstein, Ianis Hagi nu a vrut să vorbească despre interesul turcilor pentru el şi a declarat că impresarii său sunt în măsură să vorbească despre viitorul său:

Am spus-o şi nu vreau să mă repet. Ce am avut de discutat şi ce ţine despre viitorul meu am făcut-o deja. Restul, puteţi vorbi cu impresarii, ei pot veni în faţa voastră”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

20:25

Polonia – Austria 1-3. Polonezii sunt ca şi eliminaţi de la EURO 2024! Nici intrarea lui Robert Lewandowski nu i-a ajutat

19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și