Închide meniul

Ianis Hagi, reacţie categorică după ce s-a scris despre interesul lui Fenerbahce: „Nu vreau să mă repet”

Alex Masgras Publicat: 6 iunie 2024, 15:48

Reclamă
Ianis Hagi, reacţie categorică după ce s-a scris despre interesul lui Fenerbahce: „Nu vreau să mă repet

Ianis Hagi, reacţie categorică după ce s-a scris despre interesul lui Fenerbahce: "Nu vreau să mă repet"

Ianis Hagi, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ianis Hagi a avut o reacţie categorică după ce s-a scris despre interesul lui Fenerbahce. După meciul dintre România şi Bulgaria, încheiat la egalitate, scor 0-0, au apărut zvonuri legate despre interesul celor de la Fenerbahce pentru internaţionalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României joacă ultimul meci de pregătire înainte de EURO 2024 vineri seară, de la ora 21:00. Meciul România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ianis Hagi, reacţie categorică după ce s-a scris despre interesul lui Fenerbahce: „Nu vreau să mă repet”

La Fenerbahce tocmai a venit Jose Mourinho. Ianis Hagi s-ar afla pe lista antrenorului portughez. După un sezon petrecut la Alaves, sub formă de împrumut, Ianis Hagi se va întoarce la Rangers vara aceasta.

Înaintea meciului cu Liechtenstein, Ianis Hagi nu a vrut să vorbească despre interesul turcilor pentru el şi a declarat că impresarii său sunt în măsură să vorbească despre viitorul său:

Am spus-o şi nu vreau să mă repet. Ce am avut de discutat şi ce ţine despre viitorul meu am făcut-o deja. Restul, puteţi vorbi cu impresarii, ei pot veni în faţa voastră”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu, despre interesul lui Fenerbahce pentru Ianis Hagi: „Super fericit şi extrem de mândru”

Edi Iordănescu, selecţionerul României, a declarat că se bucură atunci când aude că jucătorii săi sunt urmăriţi de echipe importante din Europa, dar în acest moment toată lumea trebuie să se gândească la turneul final din Germania:

„Eu nu sunt doar super fericit şi extrem de mândru când aud despre jucătorii pe care îi antrenez că sunt curtaţi, că există interes penrtu ei, că sunt monitorizaţi, bucurie mai mare decât să vezi că sunt la un nivel foarte bun nu ştiu ce poate să mai fie. Bineînţeles, rezultatele. Însă, în ceea ce îl priveşte pe Ianis, a venit după o perioadă în care nu i-a fost uşor, şi cred că merită încredere totală şi sunt sigur că, oriunde va merge, va livra.

Există interes pentru mai mulţi băieţi, dar eu nu pot intra într-un subiect de genul ăsta pentru că trebuie să mă asigur că atenţia băieţilor rămâne aici 100% la obiectivul nostru. După aceea, sigur, au agenţi şi reprezentanţi care discută în numele lor, după ce vom termina turneul final, sperăm cât mai târziu, să aibă timp şi să facă alegerile inspirate”, a declarat Edi Iordănescu, pentru Antena Sport.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

17:12

FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

16:41

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și