Închide meniul

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Vrea un jucător de milioane ca să se bată la titlu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iunie 2024, 18:42

Reclamă
Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Vrea un jucător de milioane ca să se bată la titlu

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor.

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Captură YouTube

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Managerul celor de la Farul vrea să îl aducă înapoi pe Alexi Pitu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul l-a vândut pe Alexi Pitu anul trecut la Bordeaux, pentru 2 milioane de euro. Hagi vrea să îl ia acum pentru a face o nouă echipă care să se bată la titlu.

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Alexi Pitu a dat un gol şi a oferit două pase de gol în cele 25 de partide jucate pentru Bordeaux. Clubul din Hexagon are probleme financiare şi ia în calcul să îl vândă pe Pitu cu suma de un milion de euro, scrie gsp.ro. Hagi pare că a abandonat pista Louis Munteanu, jucător ce a jucat sub formă de împrumut de la Fiorentina. Farul s-a despărţit în această vară de David Kiki, plecat la FCSB, Tudor Băluţă dar şi de Constantin Budescu.

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi. „Regele” a spus că este posibil să se întâmple orice în fotbal, însă singura certitudine este că Ianis Hagi mai are contract cu Rangers. Gică Hagi a spus că Ianis Hagi nu se gândeşte la un transfer şi că toată concentrarea este pe Campionatul European din Germania. Hagi este căpitan în premieră la naţionala României, în partida cu Liechtenstein.

„Importantă este echipa, important e să facă un meci bun şi să se simtă bine. Staff–ul trebuie să vadă pe toţi jucătorii. Presiune şi adrenalina vor veni când vor pleca în Germnaia. Ne ştim bine, ne cunoaştem, ştie el bine ce să facă.

Reclamă
Reclamă

Vorbim de EURO, acum ne înteresează EURO, dar în fotbal se pot întâmpla foarte multe (n.r. – legat de posibilul transfer la Fenerbache). Ce este cert este că Ianis are contract cu Rangers. Un club mare, o echipă mare, îl cunosc şi ştiu toţi ce a făcut acolo. Singurul cert este Campionatul European şi Rangers pentru că are contract acolo„, a spus Gică Hagi.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și