Închide meniul

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Vrea un jucător de milioane ca să se bată la titlu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iunie 2024, 18:42

Reclamă
Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Vrea un jucător de milioane ca să se bată la titlu

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor.

Gică Hagi, în timpul unei conferințe de presă / Captură YouTube

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Managerul celor de la Farul vrea să îl aducă înapoi pe Alexi Pitu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul l-a vândut pe Alexi Pitu anul trecut la Bordeaux, pentru 2 milioane de euro. Hagi vrea să îl ia acum pentru a face o nouă echipă care să se bată la titlu.

Hagi încearcă o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor

Alexi Pitu a dat un gol şi a oferit două pase de gol în cele 25 de partide jucate pentru Bordeaux. Clubul din Hexagon are probleme financiare şi ia în calcul să îl vândă pe Pitu cu suma de un milion de euro, scrie gsp.ro. Hagi pare că a abandonat pista Louis Munteanu, jucător ce a jucat sub formă de împrumut de la Fiorentina. Farul s-a despărţit în această vară de David Kiki, plecat la FCSB, Tudor Băluţă dar şi de Constantin Budescu.

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi

Anunţul lui Gică Hagi despre viitorul lui Ianis Hagi. „Regele” a spus că este posibil să se întâmple orice în fotbal, însă singura certitudine este că Ianis Hagi mai are contract cu Rangers. Gică Hagi a spus că Ianis Hagi nu se gândeşte la un transfer şi că toată concentrarea este pe Campionatul European din Germania. Hagi este căpitan în premieră la naţionala României, în partida cu Liechtenstein.

„Importantă este echipa, important e să facă un meci bun şi să se simtă bine. Staff–ul trebuie să vadă pe toţi jucătorii. Presiune şi adrenalina vor veni când vor pleca în Germnaia. Ne ştim bine, ne cunoaştem, ştie el bine ce să facă.

Reclamă
Reclamă 4

Vorbim de EURO, acum ne înteresează EURO, dar în fotbal se pot întâmpla foarte multe (n.r. – legat de posibilul transfer la Fenerbache). Ce este cert este că Ianis are contract cu Rangers. Un club mare, o echipă mare, îl cunosc şi ştiu toţi ce a făcut acolo. Singurul cert este Campionatul European şi Rangers pentru că are contract acolo„, a spus Gică Hagi.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:12

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

10:31

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

10:25

Adrian Porumboiu, discurs uluitor despre Răzvan Burleanu: „Numai boul e consecvent! Nefiind bou, mă pot adapta!”

9:46

Miza uriaşă pentru naţionala României în meciul cu Slovacia. Cum putem evita un meci infernal în optimi la EURO 2024

9:43

Cota României la calificarea în optimile EURO 2024, după ce în Grupa E toate echipele au ajuns la 3 puncte după două jocuri

8:55

Vulpea și câinii

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și