Închide meniul

„Frustrare!” Reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 17:38

Reclamă
„Frustrare! Reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament/ Profimedia Images

Iată reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid! Jurnaliștii iberici au transmis rapid un mesaj, după ce portarul echipei naționale a făcut anunțul surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul unui podcast, Horațiu Moldovan a dezvăluit că și-ar dori să meargă la o altă echipă în perioada de mercato din vară, sau în cea din toamnă. Acesta a anunțat că își dorește să prindă minute în poarta unei echipe dintr-un campionat puternic.

Reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Acum, jurnaliștii spanioli au prezentat informația conform căreia Moldovan își dorește să plece de la Atletico. Aceștia au venit și cu un verdict dur și au notat că românul a trăit în „umbra lui Oblak”, de la transferul la echipa din capitala Spaniei.

”Horațiu Moldovan se pregătește de EURO 2024, dar se gândește și la viitorul sau. Portarul crede că nu va mai petrece mult timp la Atletico de Madrid .

Clubul i-a achiziționat serviciile în iarnă, după ce Ivo Grbic a plecat în Premier League. Toată emoția din acel moment s-a transformat în frustrare doar câteva luni mai târziu, după ce nu a jucat niciun minut.

Reclamă
Reclamă 4

Astfel, Moldovan a fost sincer și a spus că vrea să plece. Așa cum spuneam și noi, Moldovan a trăit în umbra lui Oblak și nu a avut nicio ocazie.

Când a primit oferta de la Atletico, Moldovan a mai avut una de la Betis , dar a optat pentru formația din Madrid.”, au notat jurnaliștii publicației mundodeportivo.com.

Horaţiu Moldovan, mesaj categoric despre viitorul lui la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan încă nu a debutat la Atletico Madrid, fiind rezerva lui Jan Oblak. Portarul a transmis că îşi doreşte să joace, astfel că e gata să facă pasul şi să plece de la Wanda Metropolitano.

Reclamă

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid.

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a declarat Horaţiu Moldovan, în cadrul unui podcast.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:10

Al doilea arbitru OUT de la EURO 2024! A fost făcut praf de două selecționate și va vedea restul turneului de acasă

17:43

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024! Centralul a fost implicat într-un scandal uriaş de luare de mită

17:41

„Își face propriul nume!” Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Verdict despre comparația cu tatăl său

17:10

VIDEOMax Verstappen va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

17:10

VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 iunie

17:01

„E frustrat!” Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și