Închide meniul

Horaţiu Moldovan, mesaj categoric despre viitorul lui la Atletico Madrid: „Vreau să plec!” Echipa pe care a refuzat-o

Viviana Moraru Publicat: 12 iunie 2024, 10:51

Reclamă
Horaţiu Moldovan, mesaj categoric despre viitorul lui la Atletico Madrid: „Vreau să plec! Echipa pe care a refuzat-o

Horaţiu Moldovan, mesaj categoric despre viitorul lui la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan/ Profimedia

Horaţiu Moldovan a transmis un mesaj categoric despre viitorul lui la Atletico Madrid. Portarul naţionalei României a transmis că îşi doreşte să plece de la formaţia madrileană, cel târziu în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a prins un transfer de vis la începutul anului. Portarul a fost transferat de Atletico Madrid, de la Rapid.

Horaţiu Moldovan, mesaj categoric despre viitorul lui la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan încă nu a debutat la Atletico Madrid, fiind rezerva lui Jan Oblak. Portarul a transmis că îşi doreşte să joace, astfel că e gata să facă pasul şi să plece de la Wanda Metropolitano.

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid.

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a declarat Horaţiu Moldovan, în cadrul unui podcast.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, Horaţiu Moldovan a recunoscut că a refuzat o ofertă mai bună din punct de vedere financiar, pentru a semna cu Atletico Madrid.

„Am mai văzut asta, că m-am dus la Atletico Madrid pentru că am ales banii. Uite, o spun acum, Betis îmi dădea mai mulţi bani decât Atletico Madrid şi totuşi n-am ales banii. Aveam mai mari şanse să joc la Betis, de acord, dar aşa a fost să fie.

Nu poţi refuza Atletico Madrid, dar eu nu sunt genul căruia îi place să facă excursii, deci clar îmi doresc să joc”, a mai spus Moldovan.

Reclamă

Presa din Spania a reacționat, după ce Horațiu Moldovan a prins lotul final de EURO fără să joace la Atletico Madrid

Presa din Spania a reacționat, după ce Horațiu Moldovan a prins lotul final de EURO fără să joace la Atletico Madrid. Jurnaliștii spanioli au vorbit despre situația portarului român.

Jurnaliștii de la mundodeportivo.com au analizat stiuația acestuia. Spaniolii l-au numit pe Moldovan „umbra lui Oblak” și au menționat fpatul că încă nu este clar dacă acesta va fi titular în poarta naționalei.

„Moldovan, titular la România dar fără să știe ce rol va avea la EURO.

Horațiu Moldovan și-a pus din nou mănușile pentru a juca un meci. Al doilea din ianuarie încoace, când Atletico a făcut unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri.

Românul știe de ce a venit la Atletico – pentru a fi în umbra lui Jan Oblak, care a bifat toate minutele. Acesta fiind cazul, chiar dacă a riscat să nu mai fie luat la EURO, el a decis să facă acest pas pentru că a fost o oportunitate unică în cariera lui.

Încă nu se știe dacă Moldovan va reuși să fie titular la EURO sau dacă se va opta pentru coechipierul lui, Niță”, au notat jurnaliștii sursei citate anterior.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Duda a deschis scorul. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și