Închide meniul

„Frustrare!” Reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 17:38

Reclamă
„Frustrare! Reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament/ Profimedia Images

Iată reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid! Jurnaliștii iberici au transmis rapid un mesaj, după ce portarul echipei naționale a făcut anunțul surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul unui podcast, Horațiu Moldovan a dezvăluit că și-ar dori să meargă la o altă echipă în perioada de mercato din vară, sau în cea din toamnă. Acesta a anunțat că își dorește să prindă minute în poarta unei echipe dintr-un campionat puternic.

Reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Acum, jurnaliștii spanioli au prezentat informația conform căreia Moldovan își dorește să plece de la Atletico. Aceștia au venit și cu un verdict dur și au notat că românul a trăit în „umbra lui Oblak”, de la transferul la echipa din capitala Spaniei.

”Horațiu Moldovan se pregătește de EURO 2024, dar se gândește și la viitorul sau. Portarul crede că nu va mai petrece mult timp la Atletico de Madrid .

Clubul i-a achiziționat serviciile în iarnă, după ce Ivo Grbic a plecat în Premier League. Toată emoția din acel moment s-a transformat în frustrare doar câteva luni mai târziu, după ce nu a jucat niciun minut.

Reclamă
Reclamă 4

Astfel, Moldovan a fost sincer și a spus că vrea să plece. Așa cum spuneam și noi, Moldovan a trăit în umbra lui Oblak și nu a avut nicio ocazie.

Când a primit oferta de la Atletico, Moldovan a mai avut una de la Betis , dar a optat pentru formația din Madrid.”, au notat jurnaliștii publicației mundodeportivo.com.

Horaţiu Moldovan, mesaj categoric despre viitorul lui la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan încă nu a debutat la Atletico Madrid, fiind rezerva lui Jan Oblak. Portarul a transmis că îşi doreşte să joace, astfel că e gata să facă pasul şi să plece de la Wanda Metropolitano.

Reclamă

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid.

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a declarat Horaţiu Moldovan, în cadrul unui podcast.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:25

Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş! Cele două echipe care se luptă pentru semnătura titularului României de la EURO 2024

8:12

Anunţul făcut de Luka Modric, la 38 de ani şi 289 de zile, după victoria ratată dramatic de Croaţia în faţa Italiei, la EURO 2024

0:16

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55 24 iun.

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39 24 iun.

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49 24 iun.

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și