Închide meniul

„Frustrare!” Reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 17:38

Reclamă
„Frustrare! Reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Spaniolii, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament/ Profimedia Images

Iată reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid! Jurnaliștii iberici au transmis rapid un mesaj, după ce portarul echipei naționale a făcut anunțul surprinzător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul unui podcast, Horațiu Moldovan a dezvăluit că și-ar dori să meargă la o altă echipă în perioada de mercato din vară, sau în cea din toamnă. Acesta a anunțat că își dorește să prindă minute în poarta unei echipe dintr-un campionat puternic.

Reacția presei din Spania, după ce Horațiu Moldovan a anunțat că vrea să plece de la Atletico Madrid!

Acum, jurnaliștii spanioli au prezentat informația conform căreia Moldovan își dorește să plece de la Atletico. Aceștia au venit și cu un verdict dur și au notat că românul a trăit în „umbra lui Oblak”, de la transferul la echipa din capitala Spaniei.

”Horațiu Moldovan se pregătește de EURO 2024, dar se gândește și la viitorul sau. Portarul crede că nu va mai petrece mult timp la Atletico de Madrid .

Clubul i-a achiziționat serviciile în iarnă, după ce Ivo Grbic a plecat în Premier League. Toată emoția din acel moment s-a transformat în frustrare doar câteva luni mai târziu, după ce nu a jucat niciun minut.

Reclamă
Reclamă

Astfel, Moldovan a fost sincer și a spus că vrea să plece. Așa cum spuneam și noi, Moldovan a trăit în umbra lui Oblak și nu a avut nicio ocazie.

Când a primit oferta de la Atletico, Moldovan a mai avut una de la Betis , dar a optat pentru formația din Madrid.”, au notat jurnaliștii publicației mundodeportivo.com.

Horaţiu Moldovan, mesaj categoric despre viitorul lui la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan încă nu a debutat la Atletico Madrid, fiind rezerva lui Jan Oblak. Portarul a transmis că îşi doreşte să joace, astfel că e gata să facă pasul şi să plece de la Wanda Metropolitano.

Reclamă

„Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, aşa, pe româneşte. Nu ştiu dacă vara asta plec, pentru că depinde de ce fac la EURO, depinde de ce oportunităţi apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid.

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European şi apoi vedem ce oferte apar”, a declarat Horaţiu Moldovan, în cadrul unui podcast.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și