Închide meniul

„Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!” Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională

Publicat: 13 iunie 2024, 17:16

Reclamă
„Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit! Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională

Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională

Babasha a cântat alături de Coldplay / Colaj Instagram Babasha

A apărut cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay, pe scena de pe Arena Naţională, în faţa a 50.000 de fani, şi a fost huiduit copios. Amalia Năstase, fosta soţie a lui Ilie Năstase, i-a luat apărarea cântăreţului de manele care a trecut prin momente incredibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amalia Năstase i-a făcut praf pe toţi cei care l-au huiduit pe tânărul de 22 de ani. Ea a ţinut să îl încurajeze pe Babasha şi i-a cerut să revină şi la cel de-al doilea concert din cadrul Music Of The Spheres World Tour al trupei Coldplay.

Amalia Năstase, cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională

Draga Babasha, vreau să-ţi urez mult succes la examenele pe care le ai săptămâna asta la CONSERVATOR, ţie şi colegilor tăi de trupă, şi să-ţi spun că trebuie să fii fooooooarte mândru şi să ieşi din casă cu fruntea sus pentru că toţi imbecilii care au huiduit sunt nişte frustraţi care nu au ajutat în viaţa lor pe nimeni, în niciun caz nu au o educaţie muzicală la Conservator ca tine şi nu în ultimul rând, SĂ TE ALEAGĂ COLDPLAY WOOOOOOOOW, nimic altceva nu trebuie să conteze pentru tine! Go fix them tonight, boy„, a transmis Amalia Năstase pe reţelele sociale.

Reclamă
Reclamă

Amalia Năstase a fost timp de şase ani căsătorită cu fostul lider ATP. Are două fiice cu Ilie Năstase, pe Alessia şi pe Ema.

Soţia lui Dan Şucu, patronul Rapidului, a fost de o altă părere. Diana Şucu a anunţat căar interzice manelele în România.

Dacă ar fi să primești o petiție în care scrie: „Vrei să se interzică manelele în România”, tu ce ai raspunde? Eu aș spune -DA,DA, DA …”, a postat soţia patronului Rapidului.

Reclamă

Babasha, despre apariţia în concertul Coldplay: „Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului”

Cântăreţul Babasha, 22 de ani, a vorbit, într-un videoclip pe Instagram, despre apariţia în concertul Coldplay: „Nu mă aşteptam în viaţa mea să fie chiar atât de rău. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă aşteptam”. El a vorbit despre colaborarea cu artiştii britanici şi că ar fi acceptat să cânte cu ei „indiferent de toate huiduielile”. Babasha a anunţat că joi „urmează un show şi mai şi”.

Eu sunt doar un puşti de 22 de ani care chiar munceşte, zi şi noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înţelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a transmis Babasha, anunţă news.ro.

Pentru cine nu ştie, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 şi 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale şi m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei. Nu ştiu câţi dintre voi aţi fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel şi, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aş fi acceptat. Aşa ceva este o dată în viaţă. Am avut şi o probă de sunet înainte, pentru că aşa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine”.

Coldplay urmează să susţină al doilea concert la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:40

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 0-1. Echipa lui Mircea Rednic a dat lovitura! Ciprian Deac a gafat incredibil

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

18:41

Italienii s-au convins de Horaţiu Moldovan, după al treilea meci ca titular la Sassuolo! Nota primită

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și