Închide meniul

Milionara Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha a cântat pe scenă cu Coldplay: „As spune DA,DA,DA!”

Publicat: 13 iunie 2024, 14:00 / Actualizat: 21 iulie 2024, 16:31

Reclamă
Milionara Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha a cântat pe scenă cu Coldplay: „As spune DA,DA,DA!

Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha a cântat pe scenă cu Coldplay

Concert Coldplay în România

Diana Şucu ar vrea să se interzică manelele în România. Aceasta a fost poziţia soţiei patronului Rapidului după momentul care a născut controverse în timpul mega-concertului Coldplay.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebra trupă a adunat peste 50.000 de fani pe Arena Naţională şi, în timpul concertului, a adus pe scenă un cântăreţ de manele, care a cântat, fiind acompaniat la pian de solistul Chris Martin.

Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha a cântat pe scenă cu Coldplay

Chiar dacă trupa Coldplay promovează diversitatea culturală, românii nu au gustat momentul cântăreţului Babasha, care a fost huiduit de o parte a publicului, spre surprinderea componenţilor trupei formate în 1997.

”Dacă ar fi să primești o petiție în care scrie: „Vrei să se interzică manelele în România”, tu ce ai raspunde? Eu aș spune -DA,DA, DA …”, a postat soţia patronului Rapidului.

Huiduieli la adresa lui Babasha, în timpul concertului Coldplay

Un cântăreţ de manele, Babasha, a cântat miercuri seara, la primul concert Coldplay de pe Arena Naţională din Bucureşti. Publicul l-a huiduit tot timpul.

Reclamă
Reclamă

Foarte multe persoane au comentat pe reţelele de socializare: „Fără cuvinte”, „Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay”. Altcineva a învinuit „departamentul de marketing al organizatorului că a lipsit de la orele în care s-a predat despre segmentarea pieţei, focus grup, cercetare de piaţă”. „El e noul Gheboasa?”, s-a întrebat un tânăr.

Adrian Despot, despre momentul controversat de la concertul Coldplay: „Cea mai bună pe care am auzit-o e ca „au venit Coldplay şi, în zi de sărbătoare, în loc să prezinte părinţilor soţia noastră, au prezentat amanta!”.

Live & learn, corporate earthlings, care este cu adevarat valoarea trendului yt si, in general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment în digital, singura unitate de măsură pe care o aveţi la îndemână.

Reclamă

Cât despre Babasha, bravo, dude! Să cânţi cum ai făcut-o, în faţa unui stadion care te huiduie, it’s so fckn rock’n roll încât n-are cum să nu fie bine. Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și