Închide meniul

Milionara Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha a cântat pe scenă cu Coldplay: „As spune DA,DA,DA!”

Publicat: 13 iunie 2024, 14:00

Reclamă
Milionara Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha a cântat pe scenă cu Coldplay: „As spune DA,DA,DA!

Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha a cântat pe scenă cu Coldplay

Concert Coldplay în România

Diana Şucu ar interzice manelele în România. Aceasta a fost poziţia soţiei patronului Rapidului după momentul care a născut controverse în timpul mega-concertului Coldplay.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebra trupă a adunat peste 50.000 de fani pe Arena Naţională şi, în timpul concertului, a adus pe scenă un cântăreţ de manele, care a cântat, fiind acompaniat la pian de solistul Chris Martin.

Diana Şucu vrea să se interzică manelele în România după ce Babasha a cântat pe scenă cu Coldplay

Chiar dacă trupa Coldplay promovează diversitatea culturală, românii nu au gustat momentul cântăreţului Babasha, care a fost huiduit de o parte a publicului, spre surprinderea componenţilor trupei formate în 1997.

”Dacă ar fi să primești o petiție în care scrie: „Vrei să se interzică manelele în România”, tu ce ai raspunde? Eu aș spune -DA,DA, DA …”, a postat soţia patronului Rapidului.

Huiduieli la adresa lui Babasha, în timpul concertului Coldplay

Un cântăreţ de manele, Babasha, a cântat miercuri seara, la primul concert Coldplay de pe Arena Naţională din Bucureşti. Publicul l-a huiduit tot timpul.

Reclamă
Reclamă 4

Foarte multe persoane au comentat pe reţelele de socializare: „Fără cuvinte”, „Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay”. Altcineva a învinuit „departamentul de marketing al organizatorului că a lipsit de la orele în care s-a predat despre segmentarea pieţei, focus grup, cercetare de piaţă”. „El e noul Gheboasa?”, s-a întrebat un tânăr.

Adrian Despot, despre momentul controversat de la concertul Coldplay: „Cea mai bună pe care am auzit-o e ca „au venit Coldplay şi, în zi de sărbătoare, în loc să prezinte părinţilor soţia noastră, au prezentat amanta!”.

Live & learn, corporate earthlings, care este cu adevarat valoarea trendului yt si, in general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment în digital, singura unitate de măsură pe care o aveţi la îndemână.

Reclamă

Cât despre Babasha, bravo, dude! Să cânţi cum ai făcut-o, în faţa unui stadion care te huiduie, it’s so fckn rock’n roll încât n-are cum să nu fie bine. Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:40

FCSB îşi află adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și