Închide meniul

„Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!” Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională

Publicat: 13 iunie 2024, 17:16

Reclamă
„Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit! Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională

Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională

Babasha a cântat alături de Coldplay / Colaj Instagram Babasha

A apărut cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay, pe scena de pe Arena Naţională, în faţa a 50.000 de fani, şi a fost huiduit copios. Amalia Năstase, fosta soţie a lui Ilie Năstase, i-a luat apărarea cântăreţului de manele care a trecut prin momente incredibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amalia Năstase i-a făcut praf pe toţi cei care l-au huiduit pe tânărul de 22 de ani. Ea a ţinut să îl încurajeze pe Babasha şi i-a cerut să revină şi la cel de-al doilea concert din cadrul Music Of The Spheres World Tour al trupei Coldplay.

Amalia Năstase, cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională

Draga Babasha, vreau să-ţi urez mult succes la examenele pe care le ai săptămâna asta la CONSERVATOR, ţie şi colegilor tăi de trupă, şi să-ţi spun că trebuie să fii fooooooarte mândru şi să ieşi din casă cu fruntea sus pentru că toţi imbecilii care au huiduit sunt nişte frustraţi care nu au ajutat în viaţa lor pe nimeni, în niciun caz nu au o educaţie muzicală la Conservator ca tine şi nu în ultimul rând, SĂ TE ALEAGĂ COLDPLAY WOOOOOOOOW, nimic altceva nu trebuie să conteze pentru tine! Go fix them tonight, boy„, a transmis Amalia Năstase pe reţelele sociale.

Reclamă
Reclamă 4

Amalia Năstase a fost timp de şase ani căsătorită cu fostul lider ATP. Are două fiice cu Ilie Năstase, pe Alessia şi pe Ema.

Soţia lui Dan Şucu, patronul Rapidului, a fost de o altă părere. Diana Şucu a anunţat căar interzice manelele în România.

Dacă ar fi să primești o petiție în care scrie: „Vrei să se interzică manelele în România”, tu ce ai raspunde? Eu aș spune -DA,DA, DA …”, a postat soţia patronului Rapidului.

Reclamă

Babasha, despre apariţia în concertul Coldplay: „Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului”

Cântăreţul Babasha, 22 de ani, a vorbit, într-un videoclip pe Instagram, despre apariţia în concertul Coldplay: „Nu mă aşteptam în viaţa mea să fie chiar atât de rău. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă aşteptam”. El a vorbit despre colaborarea cu artiştii britanici şi că ar fi acceptat să cânte cu ei „indiferent de toate huiduielile”. Babasha a anunţat că joi „urmează un show şi mai şi”.

Eu sunt doar un puşti de 22 de ani care chiar munceşte, zi şi noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înţelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a transmis Babasha, anunţă news.ro.

Pentru cine nu ştie, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 şi 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale şi m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei. Nu ştiu câţi dintre voi aţi fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel şi, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aş fi acceptat. Aşa ceva este o dată în viaţă. Am avut şi o probă de sunet înainte, pentru că aşa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine”.

Coldplay urmează să susţină al doilea concert la Bucureşti, pe Arena Naţională.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și