Închide meniul

„Nu pare că mai are viitor la Rangers!” Anunţ teribil despre Ianis Hagi: „Dacă vor obţine atâţia bani, ar fi mulţumiţi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iunie 2024, 9:38

Reclamă
„Nu pare că mai are viitor la Rangers! Anunţ teribil despre Ianis Hagi: „Dacă vor obţine atâţia bani, ar fi mulţumiţi!

Anunţ teribil despre Ianis Hagi

Ianis Hagi / AS.ro

Frank McAvennie, un fost jucător de la West Ham, Aston Villa sau Celtic, a făcut un anunţ teribil despre Ianis Hagi la Rangers. Internaţionalul român va reveni în Scoţia, după ce sezonul trecut a fost împrumutat la Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

McAvennie e de părere că Ianis Hagi nu va rămâne la Rangers şi că acesta va fi vândut după Campionatul European. Fostul jucător scoţian a avansat şi un preţ pentru Ianis Hagi.

Anunţ teribil despre Ianis Hagi

Este dificil! Când vorbești despre fotbaliști precum Hagi sau Lammers, este dificil să le stabilești un preț. Bineînțeles, Rangers vrea să obțină o sumă cât mai mare și mă aștept ca Ianis să plece.
Nu îmi amintesc pentru ce sumă l-au transferat, dar dacă vor obține 2-3 sau chiar 4 milioane de lire sterline, vor fi mulțumiți.

Nu pare că Ianis Hagi mai are un viitor la Rangers, așa că orice sumă ar câștiga în urma unui transfer, vor căuta să o reinvestească în transferuri. Pare că vor încerca să se întărească în zona extremelor”, a spus Frank McAvennie, conform celor de la Football Insider 247.

Ianis Hagi, reacţie categorică după ce s-a scris despre interesul lui Fenerbahce: „Nu vreau să mă repet”

La Fenerbahce tocmai a venit Jose Mourinho. Ianis Hagi s-ar afla pe lista antrenorului portughez. După un sezon petrecut la Alaves, sub formă de împrumut, Ianis Hagi se va întoarce la Rangers vara aceasta.

Reclamă
Reclamă 4

Înaintea meciului cu Liechtenstein, Ianis Hagi nu a vrut să vorbească despre interesul turcilor pentru el şi a declarat că impresarii său sunt în măsură să vorbească despre viitorul său:

Am spus-o şi nu vreau să mă repet. Ce am avut de discutat şi ce ţine despre viitorul meu am făcut-o deja. Restul, puteţi vorbi cu impresarii, ei pot veni în faţa voastră”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ianis Hagi va purta numărul 10 la EURO 2024

Ianis Hagi va purta numărul 10 la EURO 2024! fIUL „Regelui” va îmbrăca acest tricou emblematic, după ce Nicolae Stanciu, cel care este de fapt decarul naţionalei, va purta la turneul final numărul 21, al lui Olimpiu Moruţan.

Reclamă

FRF a făcut anunţul despre faptul că Ianis Hagi va fi decarul naţionalei, la primul turneu final la care va participa România, după o pauză de opt ani. Oficialii Federaţiei au amintit de faptul că numele Hagi, pe tricoul cu numărul 10, va reveni astfel la un turneu final, după nu mai puţin de 24 de ani.

La EURO 2000, Gică Hagi purta pentru ultima oară tricoul cu numărul 10 la un turneu final. La momentul respectiv, naţionala reuşea pentru prima dată să iasă din grupe la un Campionat European, urmând să fie învinsă de Italia, în sferturi.

„Acum, fiul său, Ianis Hagi, duce povestea mai departe, iar HAGI 10 revine la EURO, aducând o notă de nostalgie și mândrie fanilor echipei naționale”, a anunţat frf.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Duda a deschis scorul. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și