Închide meniul

„Nu pare că mai are viitor la Rangers!” Anunţ teribil despre Ianis Hagi: „Dacă vor obţine atâţia bani, ar fi mulţumiţi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 iunie 2024, 9:38

Reclamă
„Nu pare că mai are viitor la Rangers! Anunţ teribil despre Ianis Hagi: „Dacă vor obţine atâţia bani, ar fi mulţumiţi!

Anunţ teribil despre Ianis Hagi

Ianis Hagi / AS.ro

Frank McAvennie, un fost jucător de la West Ham, Aston Villa sau Celtic, a făcut un anunţ teribil despre Ianis Hagi la Rangers. Internaţionalul român va reveni în Scoţia, după ce sezonul trecut a fost împrumutat la Alaves.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

McAvennie e de părere că Ianis Hagi nu va rămâne la Rangers şi că acesta va fi vândut după Campionatul European. Fostul jucător scoţian a avansat şi un preţ pentru Ianis Hagi.

Anunţ teribil despre Ianis Hagi

Este dificil! Când vorbești despre fotbaliști precum Hagi sau Lammers, este dificil să le stabilești un preț. Bineînțeles, Rangers vrea să obțină o sumă cât mai mare și mă aștept ca Ianis să plece.
Nu îmi amintesc pentru ce sumă l-au transferat, dar dacă vor obține 2-3 sau chiar 4 milioane de lire sterline, vor fi mulțumiți.

Nu pare că Ianis Hagi mai are un viitor la Rangers, așa că orice sumă ar câștiga în urma unui transfer, vor căuta să o reinvestească în transferuri. Pare că vor încerca să se întărească în zona extremelor”, a spus Frank McAvennie, conform celor de la Football Insider 247.

Ianis Hagi, reacţie categorică după ce s-a scris despre interesul lui Fenerbahce: „Nu vreau să mă repet”

La Fenerbahce tocmai a venit Jose Mourinho. Ianis Hagi s-ar afla pe lista antrenorului portughez. După un sezon petrecut la Alaves, sub formă de împrumut, Ianis Hagi se va întoarce la Rangers vara aceasta.

Reclamă
Reclamă 4

Înaintea meciului cu Liechtenstein, Ianis Hagi nu a vrut să vorbească despre interesul turcilor pentru el şi a declarat că impresarii său sunt în măsură să vorbească despre viitorul său:

Am spus-o şi nu vreau să mă repet. Ce am avut de discutat şi ce ţine despre viitorul meu am făcut-o deja. Restul, puteţi vorbi cu impresarii, ei pot veni în faţa voastră”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ianis Hagi va purta numărul 10 la EURO 2024

Ianis Hagi va purta numărul 10 la EURO 2024! fIUL „Regelui” va îmbrăca acest tricou emblematic, după ce Nicolae Stanciu, cel care este de fapt decarul naţionalei, va purta la turneul final numărul 21, al lui Olimpiu Moruţan.

Reclamă

FRF a făcut anunţul despre faptul că Ianis Hagi va fi decarul naţionalei, la primul turneu final la care va participa România, după o pauză de opt ani. Oficialii Federaţiei au amintit de faptul că numele Hagi, pe tricoul cu numărul 10, va reveni astfel la un turneu final, după nu mai puţin de 24 de ani.

La EURO 2000, Gică Hagi purta pentru ultima oară tricoul cu numărul 10 la un turneu final. La momentul respectiv, naţionala reuşea pentru prima dată să iasă din grupe la un Campionat European, urmând să fie învinsă de Italia, în sferturi.

„Acum, fiul său, Ianis Hagi, duce povestea mai departe, iar HAGI 10 revine la EURO, aducând o notă de nostalgie și mândrie fanilor echipei naționale”, a anunţat frf.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și