Închide meniul

„Nu prea are speranțe” Ianis Hagi, ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024! Mesaj dur despre vedeta României

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 20:32

Reclamă
„Nu prea are speranțe Ianis Hagi, ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024! Mesaj dur despre vedeta României

Ianis Hagi, ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024!

Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024! Vedeta din lotul lui Edi Iordănescu a fost un subiect de discuție într-o publicație iberică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii spanioli au vorbit despre Ianis Hagi și au făcut o comparație ironică cu tatăl său, Gică Hagi, care strălucea alături de România la EURO 2000.

Ianis Hagi, ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024!

La momentul respectiv, tricolorii au obținut singura victorie de la un Campionat European, 3-2 cu Anglia, în faza grupelor.

Jurnaliștii din Spania au amintit despre succesul României și au ținut să menționeze că acum, fiul lui Gică Hagi nu se poate gândi la o eventuală performanță uriașă la EURO, dat fiind faptul că și-a programat nunta în aceași zi cu finala.

”Deși este adevărat că România vine după o serie de doi ani consecutivi fără înfrângere într-un meci oficial, la fel de adevărat este că ultima ei victorie la EURO a fost în anul 2000 (n.r.- 3-2 cu Anglia, singura victorie din istoria naționalei la CE).

Reclamă
Reclamă

La acea vreme, vedeta României era Gheorghe Hagi. Astăzi este fiul său, Ianis, care nu prea are speranțe să ajungă în finală la EURO, din moment ce și-a programat nunta în aceeași dată”, a notat publicația as.com.

Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

Înainte de primul meci de la Campionatul European, Edi Iordănescu a mers la o biserică ortodoxă din Wurzburg, dat fiind faptul că este un om foarte religios.

Spaniolii au preluat rapid această informație, care a ajuns un subiect de ironii în presa iberică. Jurnaliștii din Spania sunt de părere că arma secretă a României, de la EURO 2024, este încrederea în Dumnezeu.

Reclamă

”Echipa tricoloră se va agăța de religie pentru a încerca să surprindă. România, cu lotul cu cea mai slabă valoare de piață de la EURO 2024, echivalentă cu a unor echipe precum Getafe, Granada sau Mallorca, este una dintre cele mai slabe echipe de la CE.

Cu toate acestea, au o armă secretă: își pun speranțele în Dumnezeu și nu este un clișeu! Wurzburg, orașul în care se pregătește echipa tricoloră, are o biserică ortodoxă. Această parohie, condusă și de părintele român Ghelasie Păcurar, a primit în urmă cu câteva luni aprobarea de a aduna comunitatea ortodoxă română din zonă.

Antrenorul Edward Iordănescu este un om foarte religios. Acesta ar putea fi motivul pentru care România se află acolo. ‘Cred 100% în Dumnezeu. Mă rog dimineața, seara și înainte de fiecare meci’, a recunoscut Edward Iordănescu. Părintele Păcurar speră să binecuvânteze lotul României înainte de startul EURO”, a scris publicația menționată anterior.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și