Închide meniul

„Nu prea are speranțe” Ianis Hagi, ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024! Mesaj dur despre vedeta României

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 20:32

Reclamă
„Nu prea are speranțe Ianis Hagi, ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024! Mesaj dur despre vedeta României

Ianis Hagi, ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024!

Ianis Hagi

Ianis Hagi a fost ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024! Vedeta din lotul lui Edi Iordănescu a fost un subiect de discuție într-o publicație iberică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliștii spanioli au vorbit despre Ianis Hagi și au făcut o comparație ironică cu tatăl său, Gică Hagi, care strălucea alături de România la EURO 2000.

Ianis Hagi, ironizat în presa din Spania înainte de debutul la EURO 2024!

La momentul respectiv, tricolorii au obținut singura victorie de la un Campionat European, 3-2 cu Anglia, în faza grupelor.

Jurnaliștii din Spania au amintit despre succesul României și au ținut să menționeze că acum, fiul lui Gică Hagi nu se poate gândi la o eventuală performanță uriașă la EURO, dat fiind faptul că și-a programat nunta în aceași zi cu finala.

”Deși este adevărat că România vine după o serie de doi ani consecutivi fără înfrângere într-un meci oficial, la fel de adevărat este că ultima ei victorie la EURO a fost în anul 2000 (n.r.- 3-2 cu Anglia, singura victorie din istoria naționalei la CE).

Reclamă
Reclamă 4

La acea vreme, vedeta României era Gheorghe Hagi. Astăzi este fiul său, Ianis, care nu prea are speranțe să ajungă în finală la EURO, din moment ce și-a programat nunta în aceeași dată”, a notat publicația as.com.

Presa spaniolă, val de ironii la adresa României înainte de debutul tricolorilor la EURO 2024!

Înainte de primul meci de la Campionatul European, Edi Iordănescu a mers la o biserică ortodoxă din Wurzburg, dat fiind faptul că este un om foarte religios.

Spaniolii au preluat rapid această informație, care a ajuns un subiect de ironii în presa iberică. Jurnaliștii din Spania sunt de părere că arma secretă a României, de la EURO 2024, este încrederea în Dumnezeu.

Reclamă

”Echipa tricoloră se va agăța de religie pentru a încerca să surprindă. România, cu lotul cu cea mai slabă valoare de piață de la EURO 2024, echivalentă cu a unor echipe precum Getafe, Granada sau Mallorca, este una dintre cele mai slabe echipe de la CE.

Cu toate acestea, au o armă secretă: își pun speranțele în Dumnezeu și nu este un clișeu! Wurzburg, orașul în care se pregătește echipa tricoloră, are o biserică ortodoxă. Această parohie, condusă și de părintele român Ghelasie Păcurar, a primit în urmă cu câteva luni aprobarea de a aduna comunitatea ortodoxă română din zonă.

Antrenorul Edward Iordănescu este un om foarte religios. Acesta ar putea fi motivul pentru care România se află acolo. ‘Cred 100% în Dumnezeu. Mă rog dimineața, seara și înainte de fiecare meci’, a recunoscut Edward Iordănescu. Părintele Păcurar speră să binecuvânteze lotul României înainte de startul EURO”, a scris publicația menționată anterior.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:00

Spania – Italia LIVE TEXT (22:00). Luptă „nebună” pentru primul loc din grupa B de la EURO 2024! Echipele probabile

14:50

„Contează enorm!” Marius Șumudică a făcut calculele calificării pentru România! Cum pot ieși tricolorii din grupa de la EURO

14:39

UPDATESerbia a amenințat că se retrage de la EURO 2024, după scandalul de la Albania – Croația! Decizia finală luată de Federație

14:26

Ce se întâmplă cu Albion Rrahmani! Anunţul lui Neil Lennon, după primul amical al verii disputat de Rapid

14:06

Danemarca – Anglia LIVE TEXT (19:00). Selecționata lui Gareth Southgate, cu un pas în optimi. Echipele probabile

14:05

Denis Popescu, în semifinelele probei de 50 m spate, la Campionatele Europene de Înot (20:03, AntenaPLAY)

1 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 2 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și