Închide meniul

OFICIAL | Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo! Mijlocaşul a semnat cu FCU Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2024, 20:47

Reclamă
OFICIAL | Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo! Mijlocaşul a semnat cu FCU Craiova

Adrian Mititelu, şocat când a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu - Antena Sport

Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo. Este vorba despre un fost internaţional de tineret. FCU Craiova tocmai a anunţat transferul lui Darius Dacian Ghindovean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 22 de ani, care era pe lista de transferuri a lui Zeljko Kopic, a ales să refuze oferta câinilor şi să joace în liga secundă. Ghindovean a semnat cu gruparea din Bănie un contract valabil trei sezoane.

Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo

Bine ai venit, Darius Dacian Ghindovean!

Mijlocașul central român în vârstă de 22 ani a semnat un contract valabil pentru un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă 3 sezoane.

Darius are o înălțime de 1.84 m și este jucător, atât de picior stâng, cat de picior drept.
Darius Ghindovean vine la echipa noastră din Liga a 3-a germană, de la echipa Pr. Munster. În trecut, el a evoluat la echipele SC Kapellen Yth., Duisburg U17 și U19, MSV Duisburg, toate evoluând în campioanele Germaniei.

Reclamă
Reclamă

La nivel internațional, Darius are selecții la echipele naționale ale României la grupele U17, U18, U19, U20, unde a evoluat în 13 meciuri și a marcat 2 goluri.

Îi dorim mult succes și cât mai multe meciuri în tricoul echipei FCU 1948„, se arată în comunicatul celor de la FCU Craiova.

Reclamă

Mircea Rednic, transfer de la FCU Craiova

Mircea Rednic a realizat un transfer de la FCU Craiova! Antrenorul de la UTA Arad a reușit să îl aducă la echipă pe Robert Popa, care a apărat poarta oltenilor în sezonul care tocmai s-a încheiat.

Mai multe echipe din Liga 1 au „vânat” jucătorii lui Adrian Mititelu după retrogradarea echipei. Cele mai importante mutări sunt ale lui Bauza și Baeten, care sunt așteptați de Dan Petrescu la CFR Cluj.

Bun venit, Robert Popa!

Căpitanul naționalei U20 a României, Robert Popa, este noul portar al UTA-ei!

Născut pe 5 martie 2003, Popa a început fotbalul la CSM Râmnicu Vâlcea de unde a trecut la FC Argeș. În ultimele cinci sezoane a apărat poarta echipei FCU Craiova 1948, de unde a fost convocat la toate loturile naționale de juniori ale României.

Îi urăm succes și evoluții cât mai bune în poarta echipei noastre!”, a fost mesajul transmis de oficialii clubului.

În stagiunea care tocmai s-a încheiat, Robert Popa a fost în poarta celor de la FCU Craiova pentru 17 meciuri. În cadrul acestora a încasat 31 de goluri. În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și