Închide meniul

Mircea Rednic, transfer de la FCU Craiova! UTA a profitat și ea de retrogradarea echipei lui Adrian Mititelu

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 17:24

Reclamă
Mircea Rednic, transfer de la FCU Craiova! UTA a profitat și ea de retrogradarea echipei lui Adrian Mititelu

Mircea Rednic, transfer de la FCU Craiova!

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / Captură Facebook

Mircea Rednic a realizat un transfer de la FCU Craiova! Antrenorul de la UTA Arad a reușit să îl aducă la echipă pe Robert Popa, care a apărat poarta oltenilor în sezonul care tocmai s-a încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai multe echipe din Liga 1 au „vânat” jucătorii lui Adrian Mititelu după retrogradarea echipei. Cele mai importante mutări sunt ale lui Bauza și Baeten, care sunt așteptați de Dan Petrescu la CFR Cluj.

Mircea Rednic, transfer de la FCU Craiova!

În decursul zilei de 13 iunie, oficialii de la UTA l-au prezentat oficial pe Robert Popa, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Bun venit, Robert Popa!

Căpitanul naționalei U20 a României, Robert Popa, este noul portar al UTA-ei!

Reclamă
Reclamă 4

Născut pe 5 martie 2003, Popa a început fotbalul la CSM Râmnicu Vâlcea de unde a trecut la FC Argeș. În ultimele cinci sezoane a apărat poarta echipei FCU Craiova 1948, de unde a fost convocat la toate loturile naționale de juniori ale României.

Îi urăm succes și evoluții cât mai bune în poarta echipei noastre!”, a fost mesajul transmis de oficialii clubului.

În stagiunea care tocmai s-a încheiat, Robert Popa a fost în poarta celor de la FCU Craiova pentru 17 meciuri. În cadrul acestora a încasat 31 de goluri. În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

În luna martie, Robert Popa și-a făcut praf colegii de la FCU Craiova

La momentul respectiv, FCU Craiova a fost învinsă de Oțelul Galați, în etapa a 2-a din play-out. După meci, Adrian Mititelu și-a ținut o oră jucătorii în vestiar, iar Popa nu s-a ferit să își arate coechipierii cu degetul.

”Era normală această ședință pentru că… Nu prea vreau să comentez, sunt fără cuvinte, chiar dacă de obicei am cuvintele la mine. Poate ne-a lipsit dăruința, atitudinea. În primele 5 minute, Oțelul a avut 3-4 ocazii de gol. Mi se pare incredibil.

Sunt afectat pentru că suntem unde suntem. În 2024 avem o singură victorie, un egal, în rest numai înfrângeri. Suntem destul de rău. Cred că asta e problema, suntem individualiști, nu jucăm pentru echipă, probabil sunt și alte interese la mijloc și nu mai avem un numitor comun.

Se gândesc să plece (n.r.- alți jucători), li se termină contractele… Vorbesc de unitate pe teren… Poate e și din cauza nereușitelor, e frica de a greși, sunt mai multe lucruri, nu doar că nu suntem o echipă. Așa văd eu lucrurile. Victoriile aduc victorii”, spunea la momentul respectiv Robert Popa pentru digisport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și