Închide meniul

OFICIAL | Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo! Mijlocaşul a semnat cu FCU Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2024, 20:47

Reclamă
OFICIAL | Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo! Mijlocaşul a semnat cu FCU Craiova

Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu - Antena Sport

Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo. Este vorba despre un fost internaţional de tineret. FCU Craiova tocmai a anunţat transferul lui Darius Dacian Ghindovean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 22 de ani, care era pe lista de transferuri a lui Zeljko Kopic, a ales să refuze oferta câinilor şi să joace în liga secundă. Ghindovean a semnat cu gruparea din Bănie un contract valabil trei sezoane.

Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo

Bine ai venit, Darius Dacian Ghindovean!

Mijlocașul central român în vârstă de 22 ani a semnat un contract valabil pentru un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă 3 sezoane.

Darius are o înălțime de 1.84 m și este jucător, atât de picior stâng, cat de picior drept.
Darius Ghindovean vine la echipa noastră din Liga a 3-a germană, de la echipa Pr. Munster. În trecut, el a evoluat la echipele SC Kapellen Yth., Duisburg U17 și U19, MSV Duisburg, toate evoluând în campioanele Germaniei.

Reclamă
Reclamă

La nivel internațional, Darius are selecții la echipele naționale ale României la grupele U17, U18, U19, U20, unde a evoluat în 13 meciuri și a marcat 2 goluri.

Îi dorim mult succes și cât mai multe meciuri în tricoul echipei FCU 1948„, se arată în comunicatul celor de la FCU Craiova.

Reclamă

Mircea Rednic, transfer de la FCU Craiova

Mircea Rednic a realizat un transfer de la FCU Craiova! Antrenorul de la UTA Arad a reușit să îl aducă la echipă pe Robert Popa, care a apărat poarta oltenilor în sezonul care tocmai s-a încheiat.

Mai multe echipe din Liga 1 au „vânat” jucătorii lui Adrian Mititelu după retrogradarea echipei. Cele mai importante mutări sunt ale lui Bauza și Baeten, care sunt așteptați de Dan Petrescu la CFR Cluj.

Bun venit, Robert Popa!

Căpitanul naționalei U20 a României, Robert Popa, este noul portar al UTA-ei!

Născut pe 5 martie 2003, Popa a început fotbalul la CSM Râmnicu Vâlcea de unde a trecut la FC Argeș. În ultimele cinci sezoane a apărat poarta echipei FCU Craiova 1948, de unde a fost convocat la toate loturile naționale de juniori ale României.

Îi urăm succes și evoluții cât mai bune în poarta echipei noastre!”, a fost mesajul transmis de oficialii clubului.

În stagiunea care tocmai s-a încheiat, Robert Popa a fost în poarta celor de la FCU Craiova pentru 17 meciuri. În cadrul acestora a încasat 31 de goluri. În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și