Închide meniul

OFICIAL | Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo! Mijlocaşul a semnat cu FCU Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iunie 2024, 20:47

Reclamă
OFICIAL | Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo! Mijlocaşul a semnat cu FCU Craiova

Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu - Antena Sport

Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo. Este vorba despre un fost internaţional de tineret. FCU Craiova tocmai a anunţat transferul lui Darius Dacian Ghindovean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 22 de ani, care era pe lista de transferuri a lui Zeljko Kopic, a ales să refuze oferta câinilor şi să joace în liga secundă. Ghindovean a semnat cu gruparea din Bănie un contract valabil trei sezoane.

Adrian Mititelu a deturnat un jucător din drumul spre Dinamo

Bine ai venit, Darius Dacian Ghindovean!

Mijlocașul central român în vârstă de 22 ani a semnat un contract valabil pentru un sezon cu opțiune de prelungire pentru încă 3 sezoane.

Darius are o înălțime de 1.84 m și este jucător, atât de picior stâng, cat de picior drept.
Darius Ghindovean vine la echipa noastră din Liga a 3-a germană, de la echipa Pr. Munster. În trecut, el a evoluat la echipele SC Kapellen Yth., Duisburg U17 și U19, MSV Duisburg, toate evoluând în campioanele Germaniei.

Reclamă
Reclamă 4

La nivel internațional, Darius are selecții la echipele naționale ale României la grupele U17, U18, U19, U20, unde a evoluat în 13 meciuri și a marcat 2 goluri.

Îi dorim mult succes și cât mai multe meciuri în tricoul echipei FCU 1948„, se arată în comunicatul celor de la FCU Craiova.

Reclamă

Mircea Rednic, transfer de la FCU Craiova

Mircea Rednic a realizat un transfer de la FCU Craiova! Antrenorul de la UTA Arad a reușit să îl aducă la echipă pe Robert Popa, care a apărat poarta oltenilor în sezonul care tocmai s-a încheiat.

Mai multe echipe din Liga 1 au „vânat” jucătorii lui Adrian Mititelu după retrogradarea echipei. Cele mai importante mutări sunt ale lui Bauza și Baeten, care sunt așteptați de Dan Petrescu la CFR Cluj.

Bun venit, Robert Popa!

Căpitanul naționalei U20 a României, Robert Popa, este noul portar al UTA-ei!

Născut pe 5 martie 2003, Popa a început fotbalul la CSM Râmnicu Vâlcea de unde a trecut la FC Argeș. În ultimele cinci sezoane a apărat poarta echipei FCU Craiova 1948, de unde a fost convocat la toate loturile naționale de juniori ale României.

Îi urăm succes și evoluții cât mai bune în poarta echipei noastre!”, a fost mesajul transmis de oficialii clubului.

În stagiunea care tocmai s-a încheiat, Robert Popa a fost în poarta celor de la FCU Craiova pentru 17 meciuri. În cadrul acestora a încasat 31 de goluri. În momentul de față este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și