Închide meniul

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii! „Câinii” s-au înțeles cu un fundaș din prima ligă a Austriei

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2024, 12:17

Reclamă
Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii! Câinii” s-au înțeles cu un fundaș din prima ligă a Austriei

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii!

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii/ Instagram Dinamo

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii. „Câinii” s-au înțeles cu Kennedy Boateng, un fundaș central de 27 de ani, care ultima dată a evoluat în prima ligă a Austriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de Kennedy Boateng, Dinamo i-a mai prezentat oficial și pe Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea și Alexandru Roșca.

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii

Kennedy Boateng are și prezențe în naționala sa, Togo. Fundașul central a semnat un contract valabil pe două sezoane cu formația din Ștefan cel Mare. În sezonul trecut, stopperul a bifat 17 meciuri la Austria Lustenau, echipă care a retrogradat.

„Bine ai venit, Kennedy BOATENG!

Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, transferul internaționalului togolez Kennedy Kofi Boateng.

Reclamă
Reclamă

Născut pe 29 noiembrie 1996 (27 de ani), Kennedy, 1.91m, joacă pe postul de fundaș central și a evoluat ultima dată în Bundesliga Austriei, la Austria Lustenau.

În cadrul reprezentativei Republicii Togoleze, Kennedy a debutat la 25 de ani și a jucat în 7 partide, 5 amicale și 2 oficiale pentru calificările la Cupa Africii.

Kennedy Boateng va îmbrăca tricoul lui Dinamo până în 2026”, a anunțat Dinamo, pe conturile oficiale de socializare.

Reclamă

Zeljko Kopic a dezvăluit motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să îi fie secund la Dinamo

Zeljko Kopic a spus care este motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să devină antrenor secund la Dinamo.

Nu numai că Florentin Petre este o legendă a „câinilor”, dar Kopic crede că acesta ar putea avea un impact major asupra jucătorilor români de la Dinamo.

Am avut discuții cu Florentin Petre, știu că a fost un jucător important pentru Dinamo. Ca antrenor, are ambiții mari, are o vârstă foarte bună pentru această meserie. Am simțit că energia sa poate să fie benefică jucătorilor, în special românilor din echipă. Nu este vorba doar de statutul de legendă, ci despre ce poate fiecare persoană să aducă în acest moment”, a declarat Zeljko Kopic pentru digisport.ro.

”A fost o discuție după ce am făcut analiza sezonului trecut. Am decis ca anul acesta să schimbăm ceva pentru antrenorul principal (n.r. Zeljko Kopic) pentru că performanțele nu au fost cele dorite. Este o parte foarte importantă a grupului.

Noi l-am dorit pentru spirit, pentru ce poate transmite jucătorilor tineri, este un element foarte important în echilibrul acestui mediu în care tinerii jucători vin la Dinamo pentru a face performanță. În momentul în care va fi cu noi, va avea un cuvânt important”, declara anterior administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu, pentru sursa citată.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și