Închide meniul

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii! „Câinii” s-au înțeles cu un fundaș din prima ligă a Austriei

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2024, 12:17

Reclamă
Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii! Câinii” s-au înțeles cu un fundaș din prima ligă a Austriei

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii!

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii/ Instagram Dinamo

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii. „Câinii” s-au înțeles cu Kennedy Boateng, un fundaș central de 27 de ani, care ultima dată a evoluat în prima ligă a Austriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de Kennedy Boateng, Dinamo i-a mai prezentat oficial și pe Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea și Alexandru Roșca.

Dinamo a anunțat al patrulea transfer al verii

Kennedy Boateng are și prezențe în naționala sa, Togo. Fundașul central a semnat un contract valabil pe două sezoane cu formația din Ștefan cel Mare. În sezonul trecut, stopperul a bifat 17 meciuri la Austria Lustenau, echipă care a retrogradat.

„Bine ai venit, Kennedy BOATENG!

Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, transferul internaționalului togolez Kennedy Kofi Boateng.

Reclamă
Reclamă 4

Născut pe 29 noiembrie 1996 (27 de ani), Kennedy, 1.91m, joacă pe postul de fundaș central și a evoluat ultima dată în Bundesliga Austriei, la Austria Lustenau.

În cadrul reprezentativei Republicii Togoleze, Kennedy a debutat la 25 de ani și a jucat în 7 partide, 5 amicale și 2 oficiale pentru calificările la Cupa Africii.

Kennedy Boateng va îmbrăca tricoul lui Dinamo până în 2026”, a anunțat Dinamo, pe conturile oficiale de socializare.

Reclamă

Zeljko Kopic a dezvăluit motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să îi fie secund la Dinamo

Zeljko Kopic a spus care este motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să devină antrenor secund la Dinamo.

Nu numai că Florentin Petre este o legendă a „câinilor”, dar Kopic crede că acesta ar putea avea un impact major asupra jucătorilor români de la Dinamo.

Am avut discuții cu Florentin Petre, știu că a fost un jucător important pentru Dinamo. Ca antrenor, are ambiții mari, are o vârstă foarte bună pentru această meserie. Am simțit că energia sa poate să fie benefică jucătorilor, în special românilor din echipă. Nu este vorba doar de statutul de legendă, ci despre ce poate fiecare persoană să aducă în acest moment”, a declarat Zeljko Kopic pentru digisport.ro.

”A fost o discuție după ce am făcut analiza sezonului trecut. Am decis ca anul acesta să schimbăm ceva pentru antrenorul principal (n.r. Zeljko Kopic) pentru că performanțele nu au fost cele dorite. Este o parte foarte importantă a grupului.

Noi l-am dorit pentru spirit, pentru ce poate transmite jucătorilor tineri, este un element foarte important în echilibrul acestui mediu în care tinerii jucători vin la Dinamo pentru a face performanță. În momentul în care va fi cu noi, va avea un cuvânt important”, declara anterior administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu, pentru sursa citată.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și