Închide meniul

Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man! Suma cerută de italieni, în schimbul „tricolorului”

Viviana Moraru Publicat: 20 iunie 2024, 10:21

Reclamă
Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man! Suma cerută de italieni, în schimbul „tricolorului

Kosovo - România 0-1 e ACUM în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Dennis Man, gol după o acţiune fabuloasă

Dennis Man/ Profimedia

Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man. Internaţionalul român e gata să prindă transferul carierei în această vară, după ce îşi va încheia parcursul cu România de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a avut o evoluţie de excepţie, în duelul dintre România şi Ucraina. Internaţionalul român a pasat decisiv la golurile lui Nicolae Stanciu şi Denis Drăguş.

Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man! Suma cerută de italieni, în schimbul „tricolorului”

Conform presei din Italia, oficialii celor de la Parma vor să obţină o sumă cuprinsă între 15 şi 18 milioane de euro, în schimbul lui Dennis Man. Cluburi uriaşe din Europa sunt pe urmele internaţionalului român, după evoluţia solidă din meciul cu Ucraina.

Borussia Dortmund este una dintre echipele interesate de Dennis Man. Germanii au pus ochii pe internaţionalul român, încă din timpul sezonului trecut. Man a avut cifre de senzaţie în tricoul Parmei, reuşind să promoveze alături de „cruciaţi”.

De asemenea, o altă echipă interesată de serviciile lui Dennis Man este Lyon. Recent, după meciul României cu Ucraina, francezii au decis să-şi trimită scouterii la următoarele partide ale „tricolorilor” de la EURO 2024, pentru a-l monitoriza pe internaţionalul român.

Reclamă
Reclamă

Dennis Man a fost transferat de Parma în iarna lui 2021, de la FCSB. Italienii au plătit în schimbul românului suma de 11 milioane de euro. În sezonul trecut, Man a bifat 35 de meciuri la Parma, reuşind să marcheze 13 goluri şi să ofere şapte pase decisive, în toate competiţiile.

Marcel Răducanu a anunţat că Dennis Man poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

Marcel Răducanu a anunţat că Dennis Man poate prinde transferul vieţii după EURO 2024. Man a ofeit două pase de gol în partida magnifică pe care România a jucat-o cu Ucraina.

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă jucători români, iar o evoluţie bună la EURO 2024 îi poate aduce un transfer uriaş. Marcel Răducanu a dezvăluit că Borussia Dortmund îl monitorizează deja pe internaţionalul român.

Reclamă

„Eu am inţeles că Dennis Man este deja monitorizat de două luni de Borussia Dortmund! A jucat foarte bine, a dat şi pase de gol, a avut acţiuni frumoase 1 contra 2. Pătrunde în viteză, poate şi să şuteze periculos, poate să fie faultat în careu. Este un jucător care caută mereu duelul 1 la 1.

Dacă vine la Borussia, m-aş bucura foarte mult, că l-aş putea vedea mult mai des. I-aş da şi sfaturi, cum să nu?!„, a spus Marcel Răducanu la orangesport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și