Închide meniul

Marcel Răducanu a anunţat că Dennis Man poate prinde transferul vieţii după EURO 2024: „E monitorizat de două luni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2024, 18:49

Reclamă
Marcel Răducanu a anunţat că Dennis Man poate prinde transferul vieţii după EURO 2024: „E monitorizat de două luni!

Marcel Răducanu a anunţat că Dennis Man poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

Marcel Răducanu

Marcel Răducanu a anunţat că Dennis Man poate prinde transferul vieţii după EURO 2024. Man a ofeit două pase de gol în partida magnifică pe care România a jucat-o cu Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă jucători români, iar o evoluţie bună la EURO 2024 îi poate aduce un transfer uriaş. Marcel Răducanu a dezvăluit că Borussia Dortmund îl monitorizează deja pe internaţionalul român.

Marcel Răducanu a anunţat că Dennis Man poate prinde transferul vieţii după EURO 2024

„Eu am inţeles că Dennis Man este deja monitorizat de două luni de Borussia Dortmund! A jucat foarte bine, a dat şi pase de gol, a avut acţiuni frumoase 1 contra 2. Pătrunde în viteză, poate şi să şuteze periculos, poate să fie faultat în careu. Este un jucător care caută mereu duelul 1 la 1.

Dacă vine la Borussia, m-aş bucura foarte mult, că l-aş putea vedea mult mai des. I-aş da şi sfaturi, cum să nu?!„, a spus Marcel Răducanu la orangesport.ro.

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina! Primul român care reuşeşte asta, după Gică Hagi

Dennis Man a atins o bornă uriaşă, după victoria României cu Ucraina de la EURO 2024. Internaţionalul român este primul care reuşeşte asta, după Gică Hagi, la Campionatul Mondial din 1994.

Reclamă
Reclamă

Dennis Man a oferit două pase de gol în duelul cu Ucraina. Internaţionalul român de la Parma a devenit astfel primul jucător român care reuşeşte să paseze decisiv la două reuşite într-un singur meci de la un turneu final major, după Gică Hagi.

„Regele” a oferit două asisst-uri în victoria României cu Columbia, de la Campionatul Mondial din 1994. Hagi îi pasa decisiv lui Florin Răducioiu, în victoria istorică obţinută de „tricolori”, în grupe.

De data aceasta, Dennis Man a pasat la reuşita superbă a lui Nicolae Stanciu, din minutul 29 al partidei. Totodată, mijlocaşul român de la Parma i-a pasat decisiv şi lui Denis Drăguş, la golul de 3-0 al naţionalei.

Reclamă

Dennis Man a fost titular contra Ucrainei, fiind înlocuit în minutul 62 de Ianis Hagi. Man a avut o evoluţie solidă la debutul României la EURO 2024, reuşind 13 pase corecte, din cele 17 încercate, şi alte trei driblinguri.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap! Gol anulat pentru „câini”

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și