Închide meniul
Foto

Ce studii are unica fiică a lui Ion Ţiriac! Ioana şi-a făcut tatăl miliardar mândru

Publicat: 20 iunie 2024, 12:54

Reclamă
Ce studii are unica fiică a lui Ion Ţiriac! Ioana şi-a făcut tatăl miliardar mândru

Ce studii are unica fiică a lui Ion Ţiriac

Ioana Ţiriac, fiica lui Ion Ţiriac/ Instagram

S-a aflat ce studii are unica fiică a lui Ion Ţiriac. Ioana şi-a făcut tatăl miliardar mândru, după ce a absolvit o facultate din America.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac este fiica pe care Ion Ţiriac o are alături de marea sa iubire, Sophie Ayad. Alături de aceasta, miliardarul român mai are un fiu, pe nume Karim. Totodată, alături de Mikette von Issenberg, Ion Ţiriac mai are un fiu, pe nume Alexandru Ion Ţiriac.

Ce studii are unica fiică a lui Ion Ţiriac

Ioana Ţiriac a plecat să studieze la o facultate din America, imediat după ce a terminat liceul în Bucureşti. În urmă cu doi ani, aceasta şi-a finalizat studiile la Universitatea din Miami, fiind specializată în economie.

După ce şi-a încheiat studiile peste Ocean, Ioan Ţiriac s-a mutat în Dubai. Aceasta are, cel mai probabil, interese imobiliare acolo, postând recent pe contul ei de Instagram o campania imobiliară din oraşul în care locuieşte. Ea a apărut pe reţeaua de socializare şi cu o vestimentaţie branduită.

Ioana Ţiriac vrea astfel să-şi facă un nume singură, deşi tatăl ei este unul dintre cei mai bogaţi români. Miliardarul român are o avere estimată la 2,1 milioane de euro, conform topului Forbes.

Reclamă
Reclamă

În urmă cu mai mulţi ani, Ion Ţiriac a dezvăluit şi care a fost momentul în care a dezamăgit-o pe fiica lui. Miliardarul român a decis, în 2022, să renunţe la una dintre marile sale afaceri, deşi fiica sa nu a fost de acord.

„Ioana a zis: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul (n.r. turneul de la Madrid, vândut de Țiriac în 2021). Ăla este eritajul nostru, trebuie să-l ținem!’
Din cauza politicii (n.r. l-a vândut). Nu am mai putut. Gata mi-ajunge! Nu mai pot!

Sportul ăsta nu mai are viitor decât dacă patronii merg aici, jucătorii merg dincoace. Se bat la fiecare cinci ani până când își sparg capetele. Fac un deal (n.r. o înțelegere) pe cinci ani, merg mai departe”, spunea Ion Țiriac anul trecut pentru gsp.ro.

Reclamă

Schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români! Ion Țiriac a revenit pe primul loc, după ce s-a prăbușit averea unui rival

Au apărut schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români, iar Ion Ţiriac este din nou pe primul loc în clasamentul Forbes. Fostul mare jucător de tenis, care are o avere uriaşă, a profitat de problemele cu care se confruntă „rivalul” său din top, Daniel Dineş.

Ion Ţiriac a luat decizii radicale în ultimii ani şi a cedat „bijuteriile coroanei”. A renunțat la diviziile de leasing financiar care îi purtau numele, turneul de tenis de la Madrid şi o competiţie de golf din Spania. În 2015 renunța şi la 45% dintre acțiunile băncii care îi poartă numele pentru aproximativ 700 de milioane de euro.

Omul de afaceri a vândut şi mai multe terenuri, companii și participații la firme, în schimbul cărora ar fi încasat 1.2 miliarde de euro. Toate aceste tranzacţii l-au propulsat în topul celor mai bogaţi români, iar averea lui aproape s-a dublat în decurs de patru ani.

În această lună a venit şi confirmarea specialiştilor de la Forbes. Aceştia anunţă că Ion Ţiriac tocmai a revenit pe primul loc în clasamentul general al averilor românilor, cu un total de 2.1 miliarde de dolari.

În schimb, averea lui Daniel Dineş s-a „prăbuşit”. Dacă la începutul anului 2024 era estimată la 2.7 miliarde de dolari, acum a ajuns la 1.4 miliarde de dolari. Acţiunile firmei fondate de Dineş, UiPath, au suferit o cădere de 30% la finalul lunii mai. A fost momentul în care antreprenorul român a decis să revină în funcţia de CEO.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și