Închide meniul

UEFA blochează un transfer de senzație la Manchester United. Motivul este cu adevărat incredibil

Alex Ioniță Publicat: 20 iunie 2024, 15:40

Reclamă
UEFA blochează un transfer de senzație la Manchester United. Motivul este cu adevărat incredibil

UEFA blochează un transfer de senzație la Manchester United

Profimedia

UEFA blochează un transfer de senzație la Manchester United! Jean-Clair Todibo nu va putea părăsi OGC Nice pentru gruparea din Premier League în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Posibilul transfer al fundaşului francez a fost blocat de UEFA din cauza regulilor acesteia privind cluburile care împart acelaşi acţionar şi joacă în aceeaşi competiţie europeană.

UEFA blochează un transfer de senzație la Manchester United

În acest caz, grupul Ineos deţine OGC Nice şi este acţionar majoritar la Manchester United. Ambele cluburi sunt implicate în Liga Europa pentru sezonul următor, notează news.ro.

Într-un interviu publicat joi, de Bloomberg, omul de afaceri britanic Jim Ratcliffe, şeful Ineos, a deplâns veto-ul UEFA: „Au spus că îl putem vinde unui alt club din Premier League, dar nu îl putem vinde celor de la Manchester United. Dar asta nu este corect faţă de jucător şi nu văd ce are UEFA de câştigat”.

Acest lucru s-ar putea întâmpla din nou, având în vedere alte parteneriate în fotbal. Manchester City şi Girona FC vor concura în Liga Campionilor în sezonul următor, ca parte a City Football Group. Estac Troyes este, de asemenea, membru al grupului şi va finaliza în curând vânzarea lui Savio către Manchester City. Cu toate acestea, deoarece clubul francez nu este implicat în Liga Campionilor, UEFA nu poate să se opună prin veto la această tranzacţie.

Reclamă
Reclamă

Ineos, care deţine OGC Nice din 2019, a achiziţionat o participaţie de 23% la Manchester United în decembrie anul trecut. Deşi nu deţine o participaţie majoritară la clubul englez, grupul, specializat în produse chimice, are un cuvânt de spus în chestiuni sportive.

Cu o valoare de piaţă estimată la 35 de milioane de euro de Transfemarkt, Jean-Clair Todibo mai are trei ani de contract cu OGC Nice.

Manchester United a luat decizia finală în privinţa lui Erik ten Hag! Ce se întâmplă cu antrenorul olandez

Manchester United a luat decizia finală în privinţa lui Erik ten Hag. Antrenorul olandez, sosit pe Old Trafford în urmă cu doi ani, nu a avut parcursul pe care şi l-a imaginat, dar a reuşit să încheie sezonul trecut într-o notă pozitivă, câştigând finala Cupei Angliei în faţa rivalei din oraş, Manchester City.

Reclamă

Rezultatele fluctuante din timpul sezonului au pus însă un mare semn de întrebare în privinţa viitorului antrenorului olandez, mai ales că mulţi fani îşi pierduseră răbdarea cu acesta.

Potrivit jurnalistului David Ornstein de la The Athletic, Manchester United a decis să meargă în continuare pe mâna antrenorului olandez. Mai mult, în curând, cele două părţi vor ajunge şi la masa negocierilor. Actuala înţelegere a lui Ten Hag cu Manchester Untied expiră în 2025.

„Erik ten Hag va rămâne antrenorul celor de la Manchester United. Analiza de la sfârșitul sezonului a culminat cu decizia de a îl păstra pe antrenorul de 54 ani. După discuțiile de astăzi, olandezul va rămâne la Old Trafford și va purta negocieri pentru prelungirea contractului”, a anunţat David Ornstein, pe contul său de X (fostul Twitter).

În cariera sa, Erik ten Hag le-a antrenat pe Go Ahead Eagles, FC Bayern II, FC Utrecht, Ajax şi Manchester United.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și