Închide meniul
Foto

România – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

Alex Masgras Publicat: 21 iunie 2024, 17:27

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

România - Belgia, la EURO 2024 | "Tricolorii" au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

"Tricolorii" au ajuns la Koln, acolo unde vor întâlni Belgia, la EURO 2024 / frf.ro

România – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln, înaintea meciului care va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La fel ca la precedentul meci, cu Ucraina, care a avut loc la Munchen, „tricolorii” au călătorit cu trenul.

România – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

Pe tot parcursul drumului, jucătorii lui Edi Iordănescu au avut parte de o susţinere incredibilă. Mai întâi, la gara din Wurzburg, mai mulţi suporteri i-au aşteptat pe jucătorii naţionalei.

După un drum de aproape două ore până la Koln, „tricolorii” au mers cu autocarul până la hotel, acolo unde au fost întâmpinaţi de un alt grup de suporteri.

De la ora 19:30, România va susţine antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Belgia, care va avea loc sâmbătă, la ora 22:00.

Reclamă
Reclamă 4

Florinel Coman a dezvăluit cel mai important moment din istoria recentă a naționalei

Florinel Coman a dezvăluit cel mai important moment din istoria recentă a naționalei. „Mbappe de România” a vorbit despre un moment „cheie” din preliminariile pentru EURO 2024.

Este vorba despre partida cu Elveția, din deplasare. Atunci, tricolorii s-au văzut conduși cu scorul de 0-2, iar meciul părea că se întreaptă spre o victorie a gazdelor.

„La pauza meciului cu Elveția când eram conduși cu 2-0 și a intrat Mihăilă de pe banca și s-a făcut 2-2, atunci s-a născut o nouă generație.

Reclamă

Presiunea se simte, dacă nu ai presiune, nu ești unde trebuie. Avem un grup foarte frumos. Am discutat cu toții să continuăm povestea, că e una frumoasă.

E frumos (n.r. – să lucreze cu Edward Iordănescu). E un antrenor bun, cu multe calități. Ne dă încredere, știe cum să ne motiveze, e un profesionist desăvârșit.

Dânsul are un merit foarte mare pentru acestă calificare și pentru acest rezultat (n.r. – 3-0 cu Ucraina)”, a spus Florinel Coman, într-un interviu pentru UEFA, potrivit frf.tv.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și