Închide meniul

„Atunci s-a născut noua generație!” Florinel Coman a dezvăluit cel mai important moment din istoria recentă a naționalei

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2024, 14:48

Reclamă
„Atunci s-a născut noua generație! Florinel Coman a dezvăluit cel mai important moment din istoria recentă a naționalei

Florinel Coman a dezvăluit cel mai important moment din istoria recentă a naționalei

Captură FRF.TV

Florinel Coman a dezvăluit cel mai important moment din istoria recentă a naționalei. „Mbappe de România” a vorbit despre un moment „cheie” din preliminariile pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre partida cu Elveția, din deplasare. Atunci, tricolorii s-au văzut conduși cu scorul de 0-2, iar meciul părea că se întreaptă spre o victorie a gazdelor.

Florinel Coman a dezvăluit cel mai important moment din istoria recentă a naționalei

Totuși, echipa națională a revenit în meci prin reușitele lui Valentin Mihăilă, iar scorul final a fost de 2-2. Florinel Coman e de părere că atunci s-a „născut” noua generație a echipei naționale.

De asemenea, acesta a vorbit și despre selecționerul Edi Iordănescu, dar și despre ce a însemnat victoria uriașă cu Ucraina, din primul meci de la EURO.

„La pauza meciului cu Elveția când eram conduși cu 2-0 și a intrat Mihăilă de pe banca și s-a făcut 2-2, atunci s-a născut o nouă generație.

Reclamă
Reclamă 4

Presiunea se simte, dacă nu ai presiune, nu ești unde trebuie. Avem un grup foarte frumos. Am discutat cu toții să continuăm povestea, că e una frumoasă.

E frumos (n.r. – să lucreze cu Edward Iordănescu). E un antrenor bun, cu multe calități. Ne dă încredere, știe cum să ne motiveze, e un profesionist desăvârșit.

Dânsul are un merit foarte mare pentru acestă calificare și pentru acest rezultat (n.r. – 3-0 cu Ucraina)”, a spus Florinel Coman, într-un interviu pentru UEFA, potrivit frf.tv.

Reclamă

Ianis Hagi, mesaj direct pentru contestatari

Înainte de meci, Ianis Hagi a vorbit despre perioada grea pe care a avut-o după revenirea din accidentare. Acesta i-a vizat și pe contestatari și a atras atenția că un jucător poate „pica” rapid din top.

De asemenea, Ianis le-a făcut și o promisiune fanilor și a spus că aceștia vor vedea, de acum, ce mai bună verisune a sa.

”A fost cel mai jos moment al meu în fotbal. Mi-am dat seama că în fotbal totul se uită foarte repede, se șterge cu buretele extrem de repede tot ce ai făcut. Mi-am dat seama că trebuie să urc din nou Muntele Everest pentru a arăta cine sunt.

A fost o motivație, o ambiție destul de mare a mea. Lumea nu credea că pot să revin. În continuare lumea crede că nu pot să fac anumite chestii sau nu merit să fiu în anumite locuri.

Atâta timp cât sunt liniștit și știu că am dat totul, nu am ce spune. Dumnezeu a avut grijă de mine. Am mare încredere în Dumnezeu și sunt sigur că momentul meu va veni.

Acesta este fotbalul. Azi faci ceva, mâine nu mai ești. Sunt aici, am demonstrat și voi demonstra în continuare. De acum încolo se va vedea cea mai bună versiune a mea.”, a spus Ianis Hagi, potrivit frf.tv.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:06

„Putem să batem!” George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Virgil van Dijk nu l-a speriat pe atacant

19:52

Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, la handbal masculin! Dueluri „de foc” pentru campioana României

19:19

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid: „Ce mult mi-aş dori să vină!”

19:08

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

18:38

Verdictul specialistului la faza penalty-ului obţinut de Ianis Hagi cu Slovacia: „I-am auzit pe alţii că au spus asta!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și