Închide meniul

România – Belgia, la EURO 2024 | Cum l-a descris Alex Chipciu pe Nicolae Stanciu în presa belgiană

Alex Ioniță Publicat: 22 iunie 2024, 20:35

Reclamă
România – Belgia, la EURO 2024 | Cum l-a descris Alex Chipciu pe Nicolae Stanciu în presa belgiană

România - Belgia, la EURO 2024 | Cum l-a descris Alex Chipciu pe Nicolae Stanciu în presa belgiană

Colaj cu Alex Chipciu și Nicolae Stanciu / Profimedia

Iată cum l-a descris Alex Chipciu pe Nicolae Stanciu în presa belgiană. Cei doi au fost coechipieri la FCSB, dar și la Anderlecht, echipă care i-a cumpărat „la pachet” de la Gigi Becali, în 2016.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu a vorbit înaintea partidei dintre România și Belgia, care se va juca la Koln, de la ora 22:00. Duelul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

România – Belgia, la EURO 2024 | Cum l-a descris Alex Chipciu pe Nicolae Stanciu în presa belgiană

Înainte de meci, Chipciu a dezvăluit că Nicolae Stanciu este cel mai bun prieten al său, dar și cel mai bun jucător din echipa lui Edi Iordănescu.

Totodată, acesta a transmis că speră ca mijlocașul, care poartă și banderola de căpital la echipa națională, să marcheze în poarta Belgiei.

„Voi susține România, dar voi urmări și Belgia cu atenție, ținând cont că am foarte mulți prieteni acolo din perioada Anderlecht.

Reclamă
Reclamă

Este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, dar și cel mai bun jucător al României. Sper să marcheze împotriva Belgiei, la fel cum a izbutit și cu Ucraina”, a spus Alex Chipciu, potrivit nieuwsblad.be.

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, cuvinte mari despre Romelu Lukaku!

Nicolae Stanciu a dezvăluit că și-ar fi dorit să joace alături de Romelu Lukaku. De asemenea, mijlocașul lui Edi Iordănescu a dezvăluit că l-a întâlnit pe superstarul din atacul Belgiei și că acesta este puternic.

„Mi-ar fi plăcut să joc cu Romelu Lukaku. L-am întâlnit o dată, a venit să ne salute la Anderlecht. L-am văzut de aproape. E puternic!”, a spus Nicolae Stanciu, citat de La Derniere Heure.

Reclamă

De asemenea, Stanciu le-a vorbit belgienilor și despre perioada în care a fost legitimat la Anderlecht. Acesta a transmis că, pentru el, este o onoare că a contribuit la câștigarea ultimului titlu al formației.

„E o mândrie că am făcut parte din acea echipă a lui Anderlecht care a câștigat ultimul titlu. Am continuat să urmăresc campionatul și am văzut că echipa nu s-a mai apropiat de această performanță. Sper să reușească din nou”, a mai spus jucătorul echipei naționale.

Nicolae Stanciu a plecat la Anderlecht în anul 2016. Belgienii i-au plătit atunci lui Gigi Becali suma de 9,7 milioane de euro, pentru jucătorul care făcea spectacol în Liga 1.

I-a părăsit pe belgieni 2 ani mai târziu, în anul 2018. A fost achiziționat de Sparta Praga, în schimbul sumei de 3,75 milioane de euro.

În tricoul lui Anderlecht, Nicolae Stanciu a adunat 53 de meciuri, în care a marcat 9 goluri și a oferit 10 pase decisive. Alături de belgieni a câștigat un titlu și o Supercupă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și