Închide meniul

Gigi Becali, atac devastator la Edi Iordănescu! Decizia care l-a enervat pe patronul FCSB: „Nu se fac mizerii din astea”

Publicat: 23 iunie 2024, 14:23

Reclamă
Gigi Becali, atac devastator la Edi Iordănescu! Decizia care l-a enervat pe patronul FCSB: „Nu se fac mizerii din astea

Gigi Becali, atac devastator la Edi Iordănescu! Decizia care l-a enervat pe patronul FCSB

Gigi Becali şi Edi Iordănescu / colaj Profimedia Images

Gigi Becali a lansat un atac devastator la Edi Iordănescu! Patronul FCSB-ului a fost enervat de faptul că Florinel Coman a fost lăsat pe bancă la meciul cu Belgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a avut un mesaj direct şi pentru Marius Şumudică. El i-a transmis lui „Şumi” să nu facă niciodată ce a făcut Edi Iordănescu.

Gigi Becali, atac devastator la Edi Iordănescu! Decizia care l-a enervat pe patronul FCSB: „Nu se fac mizerii din astea”

Săracu’ (n.r: Florinel Coman) a fost în echipa câștigătoare și a fost scos pe bancă. Nu e frumos, după, iei gol în secunda 72. Șumi, să nu faci niciodată așa ceva, vei lua gol în minutul 3. Nu se fac mizerii din astea cu oamenii, îl scoți numai pe unul.

Echipa câștigătoare nu se schimbă. Ai câștigat 3-0, apoi l-ai scos pe ăla, care poate voia să prindă un transfer.

Lasă-l să joace! Se gândea că prinde și el un contract, de ce îl scoți? De ce să îți bați joc de el? Ai început cu el, continuă cu el. Cine a pierdut mingea la primul gol? Eu știu că Mihăilă.

Reclamă
Reclamă

Echipa câștigătoare nu se schimbă. Coman respectă ce zice antrenorul. Dacă îl forțezi să se apere, nu mai are evoluții atât de bune, dar tot a jucat excelent. S-a apărat mai bine decât Mihăilă. Dacă era Coman în teren, noi nu pierdeam meciul! Ne ajuta Dumnezeu! Ai fost corect cu Florinel, n-ai schimbat echipa, poate făceam egal și Coman marca. Edi nu a fost corect cu Florinel Coman”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Florinel Coman e ca şi făcut: „Le-am trimis contul să bage banii”

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Florinel Coman e ca şi făcut. Patronul FCSB-ului a precizat că a discutat cu reprezentanţii clubului Al Gharafa din Qatar.

Becali le-a trimis acestora contul pentru a plăti clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

Reclamă

Al Gharafa mi-a trimis mail să le dăm numărul de cont să bage banii. Le-am trimis numărul de cont, iau 5 milioane pe Coman. Le-am trimis numărul de cont, se închide când bagă banii în cont. Merită, bine că pleacă, și așa a fost foarte amărât și supărat ieri.

Chiar și dacă facem toți egal ne calificăm de pe primul loc. Avem golaveraj mai bun decât ei la ora asta. Dacă fac 2-2 și noi 1-1 suntem la egalitate, dar se califică de pe primul loc la meciul direct. Șumi, ascultă de la un om mai în vârstă. Niciodată în viața ta nu schimbi echipa câștigătoare, iei gol în minutul 2”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali e convins că România va fi în optimi la EURO 2024: „Suntem calificaţi”! Ce a spus despre meciul cu Slovacia

Gigi Becali e convins că România va fi în optimi la EURO 2024! Patronul FCSB-ului crede că şi cu o înfrângere naţionala va trece de grupe fiindcă e sigur că Belgia va învinge Ucraina.

România e sigură de calificarea în optimile de finală de la EURO 2024 în cazul în care va obţine un egal în meciul cu Slovacia. Tricolorii sunt pe primul loc în grupă înaintea partidei cu Slovacia.

Noi oricum suntem calificați că Belgia bate Ucraina. Dacă mâncăm bătaie, tot suntem calificați. Noi putem să batem Slovacia”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și