Închide meniul

Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „E ca şi luat!” Salariul pe care îl oferă

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2024, 19:44

Reclamă
Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „E ca şi luat! Salariul pe care îl oferă

Un nou transfer la FCSB | Gigi Becali a făcut anunţul

Gigi Becali - Hepta

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB! Patronul campioanei a declarat că Florin Tănase e aproape să revină la formaţia roş-albastră, dezvăluind şi ce salariu va avea acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a oficializat deja trei transferuri, în această vară. Marius Ştefănescu, David Kiki şi Daniel Popa au semnat cu roş-albaştrii.

Un nou transfer la FCSB | Gigi Becali a făcut anunţul

Gigi Becali a dezvăluit că Florin Tănase va începe de săptămâna viitoare să se antreneze la baza FCSB-ului. Patronul campioanei a dezvăluit că atacantul mai are o ofertă, dar va alege să revină în Liga 1.

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit că Florin Tănase va avea un salariu de 15.000 de euro la FCSB, jumătate faţă de cât câştiga în momentul plecării de la formaţia roş-albastră.

„Tănase o să vină acum, săptămâna asta, să se antreneze la bază. El zice că are ofertă de 800.000, dar nu se duce dacă nu-i dă un milion. Nu știu de unde. Eu cred că zice și el… O mai joacă și el că ce ofertă are el. El iubește prea mult FCSB-ul.

Reclamă
Reclamă

Câștigă și la FCSB, dar el vrea să arate că refuză cutare. 15.000 (n.r. salariul lui Tănase). Cum să-i dau mai mult decât are Edi? Vreți să nu mai ia jucători Edi la națională? Se supără Edi. Dacă se supără Edi, trebuie să aducem trei puncte pentru România, altfel e mare nenorocire, e jale.

Acum vorbim serios, să nu se supere Edi, că eu glumesc. Tănase cred că e ca și luat, eu așa cred”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a dezvăluit numele tricolorului pe care l-ar transfera la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit numele tricolorului pe care l-ar transfera la FCSB! Patronul campioanei a recunoscut că a fost dat pe spate de un jucător din lotul lui Edi Iordănescu.

Reclamă

Gigi Becali a recunoscut că a fost impresionat de prestațiile lui Andrei Rațiu și a dezvăluit că a dorit să îl transfere la FCSB și în trecut.

Totuși, patronul a spus că nu a avut posibilitatea unui transfer, din cauza salariului mare pe care tricolorul îl are la Rayo, în La Liga.

„Man e Man, nu aia ce să zici, e un jucător valoros. În plus, mie îmi place de mult de ăla care e vopsit în cap verde (n.r. albastru – Andrei Rațiu), e bun fotbalist.

M-am gândit întotdeauna să îl iau, dar nu am avut posibilitatea, nu ai cum să îl iei, joacă prin Spania, are salariu mare, nu știu cât are, 700.000, nu pot să-l iau”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și