Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este fiica „secretă” a lui Helmut Duckadam. Imagini rare cu Brigitte

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iunie 2024, 12:39

Reclamă
Cât de frumoasă este fiica „secretă” a lui Helmut Duckadam. Imagini rare cu Brigitte

Cât de frumoasă este fiica "secretă" a lui Helmut Duckadam

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / AS.ro

Cât de frumoasă este fiica „secretă” a lui Helmut Duckadam. Brigitte este fiica pe care Helmut Duckadam o are din prima căsătorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigitte Duckadam este stabilită în SUA şi nu este cunoscută în spaţiul public din România. Chiar dacă părinţii săi au divorţat, Brigitte are o relaţie extrem de apropiată cu tatăl său. (VEZI IMAGINI RARE CU FIICA CEA MARE A LUI HELMUT DUCKADAM)

Cât de frumoasă este fiica „secretă” a lui Helmut Duckadam

Brigitte Duckadam este căsătorită şi are un băieţel, pe care „Eroul de la Sevilla” îl iubeşte enorm. Într-un interviu rara acordat în trecut, fiica cea mare a lui Helmut Duckadam a vorbit despre perioada în care tatăl său a câştigat Cupa Campionilor în 1986.

Când eram mică, tata îmi spunea că sunt un fel de mascotă a echipei. Colegii lui îi spuneau că dacă nu mă aduce la stadion vor pierde meciurile. Devenise o superstiţie”, spunea, în trecut, fiica cea mare a lui Helmut Duckadam.

Helmut Duckadam a făcut dezvăluiri despre relaţia cu Alexandra

În 2007 s-a zvonit că Alexandra l-ar fi ales de soţ pe Duckadam pentru situaţia lui financiară. Legendarul portar a ţinut să dea detalii care contrazic această teorie. Cei doi au trăit o perioadă din salariul Alexandrei şi din pensia de 1.800 de lei a lui Helmut. Alexandra a fost cea care l-a încurajat în acea perioadă, după nuntă, şi l-a ajutat să treacă peste momentele dificile.

Reclamă
Reclamă 4

„N-aveam nimic. Cel mai grav a fost atunci, în momentul de după ce ne-am căsătorit. Tot ce aveam eu în România am dus în America, atunci când am plecat, în 2003. Când m-am însurat cu Alexandra nu aveam nimic. Trăiam, practic, din salariul ei și din pensia mea mică. La un moment dat, am pierdut și apartamentul din Arad.

A fost o casă naționalizată, o câștigasem eu prin hotărâre definitivă, dar, după zece ani, urmașii urmașilor au câștigat-o la CEDO și m-au dat afară, zbang.

Și m-am dus la mama, că n-aveam unde să mă duc. M-am dus la mama și, practic, pe cea mică, până la un an de zile, am crescut-o la mama. Nu aveam nici furculiță, nici cuțit”, a spus, în trecut, Duckadam, la Antena 1.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:44

Când vor juca Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Anca Todoni în primul tur la Wimbledon 2024

18:34

Verdictul lui Cristi Chivu, înainte de România – Olanda: „Nu mai e ce a fost! Nu ne-a speriat cu nimic până acum!”

18:00

Anglia – Slovacia LIVE TEXT (19:00). Elveţia îşi aşteaptă adversara din sferturile EURO 2024. Echipele de start

18:00

VideoGeorge Russell, prima reacţie după ce a câştigat MP al Austriei: „Întotdeauna te gândeşti că se poate întâmpla ceva în faţă!”

17:51

VIDEOMax Verstappen şi Lando Norris, duel incredibil în Marele Premiu al Austriei. Cei doi au făcut pană după ce s-au atins

17:25

VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și