Închide meniul

„Nu pot vira banii!” Gigi Becali, noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2024, 18:01

Reclamă
„Nu pot vira banii! Gigi Becali, noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

Gigi Becali a recunoscut că a vrut să dinamiteze Liga 1 şi să transfere un titular de la CFR Cluj

Gigi Becali/ Profimedia

Gigi Becali a oferit noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a transmis că arabii nu pot vira încă banii în conturile echipei sale, dat fiind faptul că „Mbappe” încă nu a semnat contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabii de la Al Gharafa l-au convins pe Florinel Coman să semneze. Internaţionalul român se află în prezent în lotul naţionalei, la EURO 2024.

Gigi Becali, noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman nu este concentrat momentan pe un transfer, dat fiind faptul că participă alături de România la EURO 2024. Latifundiarul din Pipera a transmis că „Mbappe de România” nu a luat încă legătura cu oficialii viitoarei sale echipe, deoarece vrea să respecte disciplina impusă la echipa naţională.

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit că i-a recomandat lui Florinel Coman să se consulte cu Nicolae Stanciu, dat fiind faptul că şi căpitanul naţionalei evoluează în zona Golfului.

„Ei nu pot vira banii. Trebuie să semneze cu Florinel întâi. E făcut 95, 98%. Florinel a zis că se duce. Noi nu avem ce face.

Reclamă
Reclamă

Singurul lucru care contează este că joacă la echipa națională. El a zis că nu vrea să colaboreze pentru că e acolo, e la un moment bun și vrea să respecte disciplina care e.

Să nu se gândească la transferuri. Eu i-am spus. M-a întrebat. Întreabă-l pe Stanciu dacă ia cineva două milioane. Nimeni nu ia două milioane salariu. 1,3 sau 1,5 milioane. Cerea două milioane plus bonusuri”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „E ca şi luat!”

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB! Patronul campioanei a declarat că Florin Tănase e aproape să revină la formaţia roş-albastră, dezvăluind şi ce salariu va avea acesta.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că Florin Tănase va începe de săptămâna viitoare să se antreneze la baza FCSB-ului. Patronul campioanei a dezvăluit că atacantul mai are o ofertă, dar va alege să revină în Liga 1.

„Tănase o să vină acum, săptămâna asta, să se antreneze la bază. El zice că are ofertă de 800.000, dar nu se duce dacă nu-i dă un milion. Nu știu de unde. Eu cred că zice și el… O mai joacă și el că ce ofertă are el. El iubește prea mult FCSB-ul.

Câștigă și la FCSB, dar el vrea să arate că refuză cutare. 15.000 (n.r. salariul lui Tănase). Cum să-i dau mai mult decât are Edi? Vreți să nu mai ia jucători Edi la națională? Se supără Edi. Dacă se supără Edi, trebuie să aducem trei puncte pentru România, altfel e mare nenorocire, e jale.

Acum vorbim serios, să nu se supere Edi, că eu glumesc. Tănase cred că e ca și luat, eu așa cred”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și