Închide meniul

„Nu pot vira banii!” Gigi Becali, noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2024, 18:01

Reclamă
„Nu pot vira banii! Gigi Becali, noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

Gigi Becali a recunoscut că a vrut să dinamiteze Liga 1 şi să transfere un titular de la CFR Cluj

Gigi Becali/ Profimedia

Gigi Becali a oferit noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a transmis că arabii nu pot vira încă banii în conturile echipei sale, dat fiind faptul că „Mbappe” încă nu a semnat contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabii de la Al Gharafa l-au convins pe Florinel Coman să semneze. Internaţionalul român se află în prezent în lotul naţionalei, la EURO 2024.

Gigi Becali, noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman nu este concentrat momentan pe un transfer, dat fiind faptul că participă alături de România la EURO 2024. Latifundiarul din Pipera a transmis că „Mbappe de România” nu a luat încă legătura cu oficialii viitoarei sale echipe, deoarece vrea să respecte disciplina impusă la echipa naţională.

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit că i-a recomandat lui Florinel Coman să se consulte cu Nicolae Stanciu, dat fiind faptul că şi căpitanul naţionalei evoluează în zona Golfului.

„Ei nu pot vira banii. Trebuie să semneze cu Florinel întâi. E făcut 95, 98%. Florinel a zis că se duce. Noi nu avem ce face.

Reclamă
Reclamă

Singurul lucru care contează este că joacă la echipa națională. El a zis că nu vrea să colaboreze pentru că e acolo, e la un moment bun și vrea să respecte disciplina care e.

Să nu se gândească la transferuri. Eu i-am spus. M-a întrebat. Întreabă-l pe Stanciu dacă ia cineva două milioane. Nimeni nu ia două milioane salariu. 1,3 sau 1,5 milioane. Cerea două milioane plus bonusuri”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „E ca şi luat!”

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB! Patronul campioanei a declarat că Florin Tănase e aproape să revină la formaţia roş-albastră, dezvăluind şi ce salariu va avea acesta.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că Florin Tănase va începe de săptămâna viitoare să se antreneze la baza FCSB-ului. Patronul campioanei a dezvăluit că atacantul mai are o ofertă, dar va alege să revină în Liga 1.

„Tănase o să vină acum, săptămâna asta, să se antreneze la bază. El zice că are ofertă de 800.000, dar nu se duce dacă nu-i dă un milion. Nu știu de unde. Eu cred că zice și el… O mai joacă și el că ce ofertă are el. El iubește prea mult FCSB-ul.

Câștigă și la FCSB, dar el vrea să arate că refuză cutare. 15.000 (n.r. salariul lui Tănase). Cum să-i dau mai mult decât are Edi? Vreți să nu mai ia jucători Edi la națională? Se supără Edi. Dacă se supără Edi, trebuie să aducem trei puncte pentru România, altfel e mare nenorocire, e jale.

Acum vorbim serios, să nu se supere Edi, că eu glumesc. Tănase cred că e ca și luat, eu așa cred”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58

Barcelona – Bayern 4-1 și RB Leipzig – Liverpool 0-1, în Liga Campionilor! Raphinha a făcut spectacol! Rezultatele + clasamentul

23:41

VIDEOBernadette Szocs – Orawan Paranang 3-1 a fost în AntenaPLAY. Bernie s-a calificat în optimile WTT Champions Montpellier 2024!

23:36

Raphinha, „călăul” lui Bayern în UEFA Champions League! Brazilianul, performanță istorică în fața bavarezilor

23:30

Trei absenţe importante pentru FCSB la meciul cu Rangers! Ce se întâmplă cu Siyabonga Ngezana

23:20

UPDATERaphinha, hat-trick de senzaţie în Barcelona – Bayern! Primul gol l-a marcat după numai 58 de secunde!

23:12

Controverse uriaşe după golul marcat de Robert Lewandowski în Barcelona – Bayern! Verdictul specialiştilor în arbitraj

1 Ianis Hagi a marcat din corner chiar de ziua lui! Motivul pentru care a fost trimis iar la Rangers B 2 Reacţia scoţienilor după ce Ianis Hagi a marcat din corner sub privirile antrenorului lui Rangers, înainte de meciul cu FCSB 3 VIDEOVezi golul din corner marcat de Ianis Hagi 4 Gestul făcut de Istvan Kovacs care i-a „înnebunit” pe Rudiger şi Vinicius. Reacţia imediat a spaniolilor 5 Foto„Adevărul nu a fost spus!” Gerard Pique, discurs vehement la 2 ani după despărţirea de Shakira 6 Darius Olaru, pe lista de transferuri a lui Rangers. Ce au spus scoţienii despre căpitanul de la FCSB: ”Ar putea fi tentat”
Citește și