Închide meniul

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2024, 8:17

Reclamă
Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro

Dennis Man, în tricoul Parmei - Profimedia Images

Dennis Man poate deveni un transfer uriaş de 17 milioane de euro, ţinân cont că Borussia Dortmund insistă pentru mutarea românului care a strălucit în primul meci al României la EURO 2024, 3-0 cu Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 9 milioane de euro după cele 13 goluri marcate anul trecut pentru Parma, Dennis Man pare convins de către cruciaţi să semneze prelungirea contractului, înainte de plecare.

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna umediat după EURO 2024

Înţelegerea dintre cele două părţi e valabilă până în 2025, astfel că Parma l-ar putea pierde gratis pe atacantul român de 25 de ani, în iarnă. Strategia de a-şi semna prelungirea contractului nu e deloc una rea nici pentru jucător, care, în cazul în care Dortmund renunţă la transfer, al rămâne în Serie A.

Mai mult, conform digisport.ro,  Man va avea un salariu de 1.8 milioane de euro după ce va semna oficial prelungirea contractului pe încă doi ani. În acest moment, Man câştigă la Parma 1.2 milioane de euro pe an.

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina

Dennis Man a atins o bornă uriaşă, după victoria României cu Ucraina de la EURO 2024. Internaţionalul român este primul care reuşeşte asta, după Gică Hagi, la Campionatul Mondial din 1994.

Reclamă
Reclamă 4

Dennis Man a oferit două pase de gol în duelul cu Ucraina. Internaţionalul român de la Parma a devenit astfel primul jucător român care reuşeşte să paseze decisiv la două reuşite într-un singur meci de la un turneu final major, după Gică Hagi.

„Regele” a oferit două asisst-uri în victoria României cu Columbia, de la Campionatul Mondial din 1994. Hagi îi pasa decisiv lui Florin Răducioiu, în victoria istorică obţinută de „tricolori”, în grupe.

De data aceasta, Dennis Man a pasat la reuşita superbă a lui Nicolae Stanciu, din minutul 29 al partidei. Totodată, mijlocaşul român de la Parma i-a pasat decisiv şi lui Denis Drăguş, la golul de 3-0 al naţionalei.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:12

Gigi Becali l-a făcut praf pe Florin Niţă: „Șutul ăla îl apăram și eu. Nu mai spuneți că ne-a salvat. Să spunem adevărul”

7:42

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia: „Aţi fost primul jucător al naţionalei”

7:30

VIDEO500 de fani au cântat imnul României, târziu în noapte, alături de jucători. Discursul copleşitor al lui Edi Iordănescu

23:10 3 iul.

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

23:05 3 iul.

Vlad-Ştefan Mihalache, aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Rebecca Diaconescu a cucerit o medalie de argint

22:49 3 iul.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și