Închide meniul

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

Antena Sport Publicat: 30 iunie 2024, 8:17

Reclamă
Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro

Dennis Man, în tricoul Parmei - Profimedia Images

Dennis Man poate deveni un transfer uriaş de 17 milioane de euro, ţinân cont că Borussia Dortmund insistă pentru mutarea românului care a strălucit în primul meci al României la EURO 2024, 3-0 cu Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 9 milioane de euro după cele 13 goluri marcate anul trecut pentru Parma, Dennis Man pare convins de către cruciaţi să semneze prelungirea contractului, înainte de plecare.

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna umediat după EURO 2024

Înţelegerea dintre cele două părţi e valabilă până în 2025, astfel că Parma l-ar putea pierde gratis pe atacantul român de 25 de ani, în iarnă. Strategia de a-şi semna prelungirea contractului nu e deloc una rea nici pentru jucător, care, în cazul în care Dortmund renunţă la transfer, al rămâne în Serie A.

Mai mult, conform digisport.ro,  Man va avea un salariu de 1.8 milioane de euro după ce va semna oficial prelungirea contractului pe încă doi ani. În acest moment, Man câştigă la Parma 1.2 milioane de euro pe an.

Borna uriaşă atinsă de Dennis Man, în victoria României cu Ucraina

Dennis Man a atins o bornă uriaşă, după victoria României cu Ucraina de la EURO 2024. Internaţionalul român este primul care reuşeşte asta, după Gică Hagi, la Campionatul Mondial din 1994.

Reclamă
Reclamă 4

Dennis Man a oferit două pase de gol în duelul cu Ucraina. Internaţionalul român de la Parma a devenit astfel primul jucător român care reuşeşte să paseze decisiv la două reuşite într-un singur meci de la un turneu final major, după Gică Hagi.

„Regele” a oferit două asisst-uri în victoria României cu Columbia, de la Campionatul Mondial din 1994. Hagi îi pasa decisiv lui Florin Răducioiu, în victoria istorică obţinută de „tricolori”, în grupe.

De data aceasta, Dennis Man a pasat la reuşita superbă a lui Nicolae Stanciu, din minutul 29 al partidei. Totodată, mijlocaşul român de la Parma i-a pasat decisiv şi lui Denis Drăguş, la golul de 3-0 al naţionalei.

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16 1 iul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15 1 iul.

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și