Închide meniul

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

Dan Roșu Publicat: 1 iulie 2024, 12:31

Reclamă
Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

Aurelian Chiţu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt. Jucătorul va juca pentru sibieni în următoarele două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campion al României cu Viitorul Constanţa în sezonul 2016-2017, Aurelian are pe C.V. echipe ca Unirea Slobozia, Valenciennes FC (FRA), PAS Giannina(GRE), Astra Giurgiu, Daejeon Citizen, Daejeon Hana C. (KOR), Farul Constanţa şi FC U Craiova 1948, echipă pentru care a înscris 10 goluri şi a oferit 7 assisturi în 37 de meciuri în sezonul trecut.

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

Aurelian Chiţu are două selecţii în Echipa naţională de fotbal a României şi o cotă de piaţă de 450.000 euro pe site-urile de specialitate. Poate evolua ca vârf de atac sau mijlocaş lateral.

Chiţu a fost ofertat şi de Petrolul, dar a decis în cele din urmă să accepte propunerea primită de la echipa antrenată de Marius Măldărăşanu. În 2018, Gică Hagi îl vindea în Coreea de Sud cu 700.000 de euro.

Cotat la 450.000 de euro, Chiţu a fost cel mai bun marcator al lui FCU Craiova în sezonul la finalul căruia oltenii au retrogradat. A înscris 10 goluri şi a oferit 7 pase decisive în cele 37 de meciuri din campionat.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:43

Denis Drăguş visează la Campionatul Mondial, după parcursul de vis al României de la EURO: „E principalul obiectiv!”

18:35

Marcel Puşcaş îi cere lui Răzvan Burleanu să îl numească selecţioner al României pe Dorinel Munteanu: „E cea mai bună soluţie”

18:34

„Vrea să iasă din umbra lui Oblak!” Spaniolii, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

17:59

Spania – Germania LIVE TEXT, ora 19:00! Confruntare „şoc” în sferturi la EURO 2024. Echipele de start

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Marii Britanii e ACUM, în AntenaPLAY

17:46

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj: „Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și