Închide meniul

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

Dan Roșu Publicat: 1 iulie 2024, 12:31

Reclamă
Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

Aurelian Chiţu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt. Jucătorul va juca pentru sibieni în următoarele două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campion al României cu Viitorul Constanţa în sezonul 2016-2017, Aurelian are pe C.V. echipe ca Unirea Slobozia, Valenciennes FC (FRA), PAS Giannina(GRE), Astra Giurgiu, Daejeon Citizen, Daejeon Hana C. (KOR), Farul Constanţa şi FC U Craiova 1948, echipă pentru care a înscris 10 goluri şi a oferit 7 assisturi în 37 de meciuri în sezonul trecut.

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

Aurelian Chiţu are două selecţii în Echipa naţională de fotbal a României şi o cotă de piaţă de 450.000 euro pe site-urile de specialitate. Poate evolua ca vârf de atac sau mijlocaş lateral.

Chiţu a fost ofertat şi de Petrolul, dar a decis în cele din urmă să accepte propunerea primită de la echipa antrenată de Marius Măldărăşanu. În 2018, Gică Hagi îl vindea în Coreea de Sud cu 700.000 de euro.

Cotat la 450.000 de euro, Chiţu a fost cel mai bun marcator al lui FCU Craiova în sezonul la finalul căruia oltenii au retrogradat. A înscris 10 goluri şi a oferit 7 pase decisive în cele 37 de meciuri din campionat.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:45

Dorinel Munteanu, după România – Olanda 0-3: „Sunt mâhnit”! A comparat Generaţia de „Suflet” cu cea de Aur, a lui Gică Hagi!

8:35

Basarab Panduru a criticat un jucător esenţial pentru naţională, după România – Olanda 0-3: „Ba eşti bun, ba nu exişti”

8:20

După George Puşcaş, Cornel Dinu a făcut praf un alt tricolor! Nici Edi Iordănescu nu a scăpat de criticile „Procurorului”

23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și